Ποιος ήταν ο περιβόητος «Απάτσι» που είχε «περάσει» πρόσφατα από το Ηράκλειο

Ελλάδα
Ποιος ήταν ο περιβόητος «Απάτσι» που είχε «περάσει» πρόσφατα από το Ηράκλειο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο 61χρονος φέρεται να είχε εμπλακεί τον Σεπτέμβριο του 2019 σε υπόθεση εκβίασης, στο Ηράκλειο

Το όνομά του είχε εμπλακεί πριν από μερικούς μήνες σε υπόθεση εκβίασης που είχε απασχολήσει την τοπική κοινωνία του Ηρακλείου. Ο λόγος για τον περιβόητο «Απάτσι», (κατά κόσμον Ευάγγελο Πάλλη), ο οποίος δολοφονήθηκε σήμερα τα ξημερώματα από άγνωστο δράστη, στην Καλλιθέα της Αττικής. 

Ο 61χρονος άνδρας, φέρεται να είχε απασχολήσει τις αρχές τις προηγούμενες δεκαετίες για περιπτώσεις ανθρωποκτονιών και ήταν άτομο γνωστό στις Αρχές και όχι μόνο: Τα τελευταία χρόνια φέρεται να είχε αναπτύξει στενές σχέσεις με άτομα που πρόσκεινται στον αντιεξουσιαστικό χώρο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 61χρονος που «εκτελέστηκε» με 3 σφαίρες από άγνωστο, πριν τις 5 τα ξημερώματα της Δευτέρας, στη λεωφόρο Θησέως, στην Καλλιθέα, είχε ενεργή συμμετοχή σε εξεγέρσεις κρατουμένων στις φυλακές Τρικάλων και Μαλανδρίνου.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι είχε συμμετάσχει σε πολυήμερη απεργία πείνας κρατουμένων το Νοέμβριο του 2008.

Ο Ευάγγελος Πάλλης διακομίστηκε σήμερα τα ξημερώματα, σε πολύ βαριά κατάσταση, με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στον «Ευαγγελισμό», όπου λίγο αργότερα εξέπνευσε.

Είχε οδηγηθεί στον ανακριτή Ηρακλείου

Ο 61χρονος φέρεται να είχε εμπλακεί τον Σεπτέμβριο του 2019 σε υπόθεση εκβίασης, στο Ηράκλειο: Ένας ντόπιος επιχειρηματίας είχε καταγγείλει στην ΕΛ.ΑΣ. ότι ο «Απάτσι» μαζί με δύο ακόμη άνδρες τον εκβίασαν.

Οι τρεις άνδρες είχαν οδηγηθεί στα τέλη του προπερασμένου Σεπτεμβρίου ενώπιον του ανακριτή, κατηγορούμενοι για κακουργήματα. 

Ωστόσο, και οι 3 είχαν αφεθεί ελεύθεροι μετά τις απολογίες τους.

Ο συνήγορος υπεράσπισης του εκλιπόντος, κ. Μανόλης Καλλέργης, μας είχε μεταφέρει πέρυσι ότι ο εντολέας του είχε υποστηρίξει πως έκανε ό,τι έκανε στην περίπτωση για την οποία βρέθηκε κατηγορούμενος, ωθούμενος από τις πολιτικές-ιδεολογικές του αρχές.

Ειδικότερα, ο 61χρονος υποστήριξε πως λειτουργώντας με αυτόν τον τρόπο έχει βοηθήσει κι άλλες φορές, σε άλλες περιπτώσεις να αρθούν αδικίες σε βάρος συμπολιτών μας.

«Στην πραγματικότητα απεδείχθη ότι δεν υπέπεσε σε κανένα ποινικό αδίκημα και πολύ περισσότερο σε αυτό για το οποίο του είχε ασκηθεί ποινική δίωξη. Σε κάθε περίπτωση του επιβλήθηκε ο περιοριστικός όρος, να μην πλησιάζει τον επιχειρηματία»  είχε δηλώσει πέρυσι στο neakriti.gr ο πληρεξούσιος δικηγόρος του 61χρονου, κ. Μανόλης Καλλέργης.

(Φωτογραφία: Intime)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News