Αστυνομικοί Ηρακλείου σε Ηγουμενίδη: «Ακόμη δεν έχει αναγνωριστεί το επάγγελμά μας ως επικίνδυνο και ανθυγιεινό»

Κρήτη
Αστυνομικοί Ηρακλείου σε Ηγουμενίδη: «Ακόμη δεν έχει αναγνωριστεί το επάγγελμά μας ως επικίνδυνο και ανθυγιεινό»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι αστυνομικοί έλαβαν δέσμευση για την μεταφορά των προβλημάτων μας στην πολιτική μας ηγεσία για την αποτελεσματικότερη επίλυσή τους

Τα γραφεία της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων ηρακλείου επισκέφθηκε ο  Βουλευτής ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Ηρακλείου Νίκος Ηγουμενίδης, την 1η Οκτωβρίου, όπου συναντήθηκε με τον Πρόεδρο κ. Πικράκη Γεώργιο και τον Αν. Γ. Γραμματέα κ. Χαραλαμπάκη Ζαχαρία.

Σε ανακοίνωση των αστυνομικών αναφέρεται: «Από μέρους μας μεταφέρθηκε η δυσαρέσκεια του συνόλου των αστυνομικών σχετικά με την στάση της Πολιτικής Ηγεσίας που συνεχίζει να μην αναγνωρίζει το επάγγελμα του αστυνομικού ως επικίνδυνο και ανθυγιεινό αλλά και να μην αναγνωρίζει εμπράκτως τις προσπάθειες και τις θυσίες των αστυνομικών σε όλη αυτή την περίοδο επιβολής μέτρων για τον Covid-19. Μάλιστα επισημάνθηκε ότι πρόσφατα ανακοινώθηκε ότι το προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων θα λάβει ειδική αποζημίωση λόγω ανάκλησης των θερινών αδειών, κάτι που μας βρίσκει απόλυτα σύμφωνους, ενώ για τις άδειες των αστυνομικών που ανακλήθηκαν τον περασμένο Μάρτιο κανένας λόγος εκ μέρους της πολιτικής ηγεσίας.

Τέθηκε το πολύ σοβαρό θέμα της ΜΗ πραγματοποίησης ελέγχων covid-19 στο σύνολο του προσωπικού και κρατουμένων της Δ.Α. Ηρακλείου παρά τα επανειλημμένα αιτήματά μ

 Θίξαμε το χρόνιο πρόβλημα της υποστελέχωσης των αστυνομικών Υπηρεσιών όλου του Νομού, την ενασχόληση μεγάλου αριθμού μάχιμου προσωπικού με πάρεργα μη αστυνομικής φύσεως και την έλλειψη υλικοτεχνικής υποδομής και ειδικότερα υπηρεσιακών οχημάτων. Λάβαμε δέσμευση για την μεταφορά των προβλημάτων μας στην πολιτική μας ηγεσία για την αποτελεσματικότερη επίλυσή τους».  

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News