Ηράκλειο

Παγκόσμια Ημέρα Προστασίας των Ζώων: Webinar από το Δήμο Μαλεβιζίου

Πως μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή  

Διαδικτυακή Ημερίδα σεμιναριακού χαρακτήρα (Webinar) διοργανώνει ο Δήμος Μαλεβιζίου αυτή  τη Δευτέρα 5 Οκτωβρίου 2020 στο πλαίσιο του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Προστασίας των Ζώων.

Η διαδικτυακή ημερίδα είναι προγραμματισμένη στις 5:00 το απόγευμα της Δευτέρας και στόχο έχει την ενημέρωση και την ευαισθητοποίηση των πολιτών. Στο webinar θα μιλήσουν επιστήμονες και ειδικοί στα θέματα προστασίας και ευζωίας των ζώων.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν τη συμμετοχή τους ΕΔΩ.

Όλοι οι συμμετέχοντες θα λάβουν πιστοποιητικό συμμετοχής από τον Δήμο Μαλεβιζίου. Τη Δευτέρα 5 Οκτωβρίου από τις 16.50 οι συμμετέχοντες μπορούν να εισέρχονται στην διαδικτυακή πλατφόρμα ZOOM ΕΔΩ προκειμένου να παρακολουθήσουν.

Πρόγραμμα Webinar

5:00μ.μ. Χαιρετισμός από την Αντιδήμαρχο Κοινωνικής Πολιτικής Δήμου Μαλεβιζίου Χρύσα Λυρώνη

5:15μ.μ. «Η φροντίδα των ζώων συντροφιάς. Υγεία, ασθένειες, διατροφή και μυστικά ευζωίας» - Ανδρέας Μπαντουβάς, Κτηνίατρος

5:40μ.μ. «Αδέσποτα. Ένα βάρος για τη συνείδηση και την ηθική μας» - Μαρία Χουστουλάκη, Ζωφόρος Κρήτης. Ιδρυτικό μέλος Πανελλαδικής Φιλοζωικής Περιβαλλοντικής Ομοσπονδίας.

6:00μ.μ. «Η κακοποίηση των ζώων και ο φαύλος κύκλος της βίας. Η αντιμετώπιση του φαινομένου από την Ελληνική Αστυνομία» - Νίκος Χρυσάκης, Αστυνομικός Διευθυντής – Συγγραφέας.

6:20μ.μ. «Αλληλεπίδραση με τα ζώα: Η επίδρασή τους στην ψυχική υγεία των ανθρώπων» - Μάνος Παπαστεφανάκης, Ψυχολόγος

(Φωτογραφία: Unsplash)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια