Το «ευχαριστώ» από καρδιάς της κ. Ευτυχίας - Η βοήθεια στο δράμα που βίωνε

Κρήτη
Το «ευχαριστώ» από καρδιάς της κ. Ευτυχίας - Η βοήθεια στο δράμα που βίωνε

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Έμπρακτη στήριξη για την κ. Ευτυχία

Το δράμα ηλικιωμένης από το Ηράκλειο, η οποία κάνει έναν αγώνα δρόμου εδώ και χρόνια για να αποκτήσει και πάλι δόντια, τα οποία έχασε λόγω επέμβασης, συγκίνησε τους Κρητικούς και όχι μόνο, οι οποίοι εξέφρασαν τη συμπαράστασή τους, επικοινωνώντας με την 74χρονη προκειμένου να τη βοηθήσουν.

Τα αντανακλαστικά ευαισθησίας ήταν πιο γρήγορα για έναν Ηρακλειώτη, ο οποίος θα καταβάλει απευθείας στον οδοντίατρο το χρηματικό ποσό που απαιτείται για μασέλα.

«Υπάρχουν άνθρωποι», είπε με χαρά η κ. Ευτυχία Καντανολέων, ευχαριστώντας όλο τον κόσμο, την “ΚΡΗΤΗ TV” και την εφημερίδα  “Νέα Κρήτη”.

Ηρακλειώτης ήρθε σε τηλεφωνική επικοινωνία με οδοντίατρο, προκειμένου να καλύψει το κόστος, και έτσι το δράμα της ηλικιωμένης λαμβάνει τέλος.

Η κοινωνική ευαισθησία του κόσμου προκάλεσε μεγάλη χαρά στην κυρία Ευτυχία, η οποία είχε επιδοθεί σε έναν αγώνα δρόμου εδώ και 4 χρόνια για να αποκτήσει και πάλι δόντια. Η ίδια υποβλήθηκε σε αυχενική σπονδυλοδεσία και, όπως υποστηρίζει, αφαιρέθηκαν τα χαλασμένα δόντια της για να μην υπάρξουν άλλα προβλήματα.

Αυτό που θα θυμάται πάντα είναι η αγάπη του κόσμου...

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News