Γ. Φασομυτάκης: Νόσησε από κορωνοϊό και κάνει έκκληση για χρήση της μάσκας

Ηράκλειο
Γ. Φασομυτάκης: Νόσησε από κορωνοϊό και κάνει έκκληση για χρήση της μάσκας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το μήνυμά του στους αρνητές του κορωνοϊού

Το δικό του μήνυμα προς τους αρνητές του κορονοϊού και χρήσης μάσκας στέλνει ο αρμόδιος για θέματα Υγείας Αντιδήμαρχος του Δήμου Φαιστού Γιάννης Φασομυτάκης.

Ο Αντιδήμαρχος, ο οποίος νόσησε από κορωνοϊό και παρέμεινε κλινήρης για 40 ημέρες προτρέπει παιδιά, γονείς και κυρίως εφήβους να αντιληφθούν τη σπουδαιότητα της χρήσης μάσκας και να κατανοήσουν πως η συγκεκριμένη πράξη αποτελεί ουσιαστική πράξη συλλογικής ευθύνης απέναντι στο σύνολο της κοινωνίας και τα συγγενικά τους πρόσωπα.

Την ίδια στιγμή, ο Αντιδήμαρχος καλεί όλους τους πολίτες να προχωρούν σε ορθή χρήση μάσκας, γνωρίζοντας από την εμπειρία του όπως αναφέρει πως η σωστή χρήση αποτελεί το κύριο όπλο απέναντι στην εξάπλωση του ιού.

Ο Γιάννης Φασομυτάκης επίσης, εξαίρει τις προσπάθειες του Σταυρού Αρναουτάκης και της Περιφερείας Κρήτης, η οποία και πρόσφερε 54.000 μάσκες, 1.000 αντισηπτικά, 20 αναπνευστήρες τελευταίας τεχνολογίας  στα νοσοκομεία της Κρήτης και 1 εκατομμύριο ευρώ στην Υγειονομική Περιφέρεια Κρήτης, με σκοπό την ενίσχυση των δόμων και στήριξη υγειονομικών αναγκών στον αγώνα κατά του κορωνοϊού.

Διαβάστε ΕΔΩ όλες τις ειδήσεις για τον κορωνοϊό.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News