Ηράκλειο

Σήμερα η προβολή του ντοκιμαντέρ της ΚΝΕ για τον Παύλο Φύσσα

Εκδήλωση για την συμπλήρωση 7 χρόνων από την δολοφονία του

Το ντοκιμαντέρ της ΚΝΕ για τον Παύλο Φύσσα θα προβληθεί σήμερα, Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου στην πλατεία ελευθερίας και ώρα 19:30, στο πλαίσιο της συμπλήρωσης 7 χρόνων από την δολοφονία του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Μετά και τα έντονα καιρικά φαινόμενα που έπληξαν την πόλη του Ηρακλείου το απόγευμα του Σαββάτου, οι Τομεακές Οργανώσεις της ΚΝΕ στο Ηράκλειο, επαναπρογραμματίζουν την δραστηριότητα τους μπροστά στην συμπλήρωση 7 χρόνων από τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα, για την Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου.

Οι Τ.Ο της ΚΝΕ αναπτύσσουν μια πλούσια δραστηριότητα με σύνθημα «Δεν ξεχνάμε! Τον Φασισμό και το σύστημα που το γεννά πολεμάμε!», αναδεικνύοντας τον ρόλο της ναζιστικής Χρυσής Αυγής για αυτό τον λόγο και εγκληματικής, την ανάγκη η νεολαία από κοινού με τους εργαζόμενους, με το λαό να δυναμώσουν τον αγώνα ενάντια στο φασισμό και το βάρβαρο σύστημα που τον γεννά.

Η δραστηριότητα αυτή πραγματοποιείται λίγες μόνο μέρες πριν από τη δημοσίευση της απόφασης της δικής της ναζιστικής - εγκληματικής οργάνωσης, στις 7 του Οκτώβρη, και στέλνει μήνυμα ότι η καλύτερη απάντηση στη Χρυσή Αυγή, σε όλους τους φασίστες, μπορεί και πρέπει να δοθεί από τον ίδιο το λαό και τη νεολαία, με την απομόνωσή τους παντού, σε κάθε χώρο δουλειάς και εκπαίδευσης, σε κάθε γειτονιά.

Παράλληλα και πάνω απ’ όλα με τον αγώνα για την ανατροπή αυτού του σάπιου εκμεταλλευτικού συστήματος, που γεννάει και θρέφει τέτοια εκτρώματα.

Την Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου στο Στέκι της ΚΝΕ στην Πλατεία Ελευθερίας το πρόγραμμα της δραστηριότητας περιλαμβάνει:

  • Παρουσίαση καλλιτεχνικής δημιουργίας με αφορμή τα 7 χρόνια από την δολοφονία του Παύλου Φύσσα σε κεντρικό σημείο της πόλης ώστε να δημιουργηθεί ένα σταθερό σημείο στην πόλη που να θυμίζει τι εστί φασισμός και εθνικισμός.
  • Παρουσίαση του Ντοκιμαντέρ της ΚΝΕ για την ναζιστική εγκληματική οργάνωση της Χρυσής Αυγής».

 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια