Εγκαταλελειμμένος ο οικισμός της Παντάνασσας – Σε απόγνωση οι κάτοικοι

Ηράκλειο
Εγκαταλελειμμένος ο οικισμός της Παντάνασσας – Σε απόγνωση οι κάτοικοι

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Φοβόμαστε να περάσουμε τον δρόμο» αναφέρουν

Σε απόγνωση βρίσκονται οι κάτοικοι του οικισμού της Παντάνασσας στο Ηράκλειο, καθώς αναφέρουν σειρά προβλημάτων που δυσκολεύουν την καθημερινότητα τους.

Σύμφωνα με την κα. Λουκαδάκη Κυριακή που έστειλε και τις φωτογραφίες, το πρόβλημα που αντιμετωπίζουν με τον δρόμο κρατάει χρόνια όμως η προχθεσινή κακοκαιρία ενέτεινε το πρόβλημα.

«Φοβόμαστε να περάσουμε τον δρόμο μην τυχόν σπάσουν τα αυτοκίνητα μας ή χωρίσει στα δυο ο δρόμος», αναφέρει.

Σύμφωνα με την ίδια, όσοι έρχονται από Ηράκλειο για τα σπίτια τους στην Παντάνασσα έχουν μεγάλο πρόβλημα και φόβο για τους ίδιους και τα παιδιά τους, καθώς αν διαλύσει ο δρόμος δεν υπάρχει άλλη πρόσβαση, εκτός αν περάσει κανείς απέναντι στον Εθνικό του Παλαιοκάστρου, κάτι που είναι παράνομο.

Την ίδια στιγμή, σύμφωνα πάντα με τα όσα αναφέρει, οι κάτοικοι έχουν κάνει επανειλημμένα τηλέφωνα στον Δήμο και την Περιφέρεια, τόσο για τον δρόμο όσο και για τα αλμυρίκια που βρίσκονται εκεί μεγεθύνοντας τον κίνδυνο και τα σκουπίδια που συλλέγονται μόλις μια φορά την εβδομάδα.

«5 χρόνια τώρα, πάνω από 200 κάτοικοι του οικισμού, που είναι γεμάτος με παιδιά, προσπαθούν να εισακουστούν για τα προβλήματα τους».

Η κα. Λουκαδάκη αναφέρει πως υπάρχει έντονος προβληματισμός ενόψει χειμώνα ενώ τονίζει πως είναι ξεχασμένοι σαν οικισμός.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News