Κατέρρευσε μπαλκόνι στη Νέα Αλικαρνασσό

Ηράκλειο
Κατέρρευσε μπαλκόνι στη Νέα Αλικαρνασσό

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Καταστράφηκαν δύο αυτοκίνητα- κανένας τραυματισμός

Το απόγευμα του Σαββάτου και ενώ ο Ιανός έδειχνε τα δόντια του στο Ηράκλειο με έντονη βροχόπτωση να σημειώνεται πάνω από την πόλη, στη Νέα Αλικαρνασσό σημειώθηκε πτώση ενός μπαλκονιού. Στην οδό Δημοκρατίας συγκεκριμένα, η βροχή παρέσυρε το προστατευτικό στηθαίο ταράτσας το οποίο με τη σειρά του συμπαρέσυρε το μπαλκόνι του πρώτου ορόφου του κτηρίου. Τα υλικά από το στηθαίο και το μπαλκόνι  έπεσαν πάνω σε δύο σταθμευμένα οχήματα στα οποία προκάλεσαν πολύ σοβαρές ζημιές. 

Το ευτυχές της υπόθεσης είναι ότι δεν σημειώθηκε κανένας τραυματισμός και οι ζημιές περιορίστηκαν στο μπαλκόνι και τα αυτοκίνητα. Την ίδια στιγμή από καθαρή τυχή ένα διερχόμενο αυτοκίνητο γλίτωσε από τα χειρότερα, καθώς πέρασε από το σημείο ελάχιστα δευτερόλεπτα μετά την πτώση του μπαλκονιού και έτσι απλά πέρασε πάνω από τα μπάζα. 

Στο σημείο έσπευσαν από την πρώτη στιγμή αστυνομια και συνεργείο της ΔΕΗ. Η μεν αστυνομία για να αποκλείσει το σημείο και το συνεργείο της ΔΕΗ για να αποκαταστήσει τη βλάβη που προκάλεσε στην ηλεκτροδότηση η πτώση των υλικών του μπαλκονιού σε καλώδια της ΔΕΗ, με αποτέλεσμα για λίγη ώρα γειτονικές κατοικίες να έχουν διακοπή ρεύματος.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News