Ηράκλειο

Στη Βουλή η μη έναρξη μαθημάτων στο Σχολείο Ευρωπαϊκής Παιδείας

Την επιστολή του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων κατέθεσαν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ ν. Ηρακλείου προς την Υπουργό Παιδείας

Με κοινή κοινοβουλευτική τους παρέμβαση, οι τρεις βουλευτές ΣΥΡΙΖΑ ν. Ηρακλείου Χάρης Μαμουλάκης, Σωκράτης Βαρδάκης και Νίκος Ηγουμενίδης, καταθέτουν ως Αναφορά προς την Υπουργό Παιδείας & Θρησκευμάτων την επιστολή του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Σχολείου Ευρωπαϊκής Παιδείας Ηρακλείου όπου καταγγέλλεται ότι δε θα ξεκινήσουν κανονικά όλα τα τμήματα του εν λόγω σχολείου λόγω ανεπαρκούς στελέχωσης.

Συγκεκριμένα όπως αναφέρεται στην σχετική ανακοίνωση, εξαιτίας της έλλειψης εκπαιδευτικών δε θα λειτουργήσουν τα εξής τμήματα: ολόκληρος ο ελληνόφωνος και αγγλόφωνος πρωτοβάθμιος κύκλος (νηπιαγωγείο και δημοτικό) καθώς και ο αγγλόφωνος δευτεροβάθμιος κύκλος (γυμνάσιο και λύκειο) του Σχολείου. Στην εν λόγω επιστολή αναφέρεται ότι έως σήμερα δεν έχουν τοποθετηθεί στο σχολείο εκπαιδευτικοί, παρόλο που όλες οι διαδικασίες έγιναν εγκαίρως από την πλευρά του σχολείου.

Οι Βουλευτές ζητούν από την αρμόδια Υπουργό να τους ενημερώσει σχετικά με τις ενέργειες στις οποίες θα προβεί προκειμένου να διευθετηθεί άμεσα το ζήτημα και να ξεκινήσει η σχολική χρονιά για όλα τα τμήματα του Σχολείου Ευρωπαϊκής Παιδείας.

(Φωτογραφία αρχείου)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια