Ηράκλειο

Εθελοντική Αιμοδοσία στο Τυμπάκι

Την Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου

Ημέρα εθελοντικής Αιμοδοσίας θα πραγματοποιηθεί στο Τυμπάκι την Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου και συγκεριμένα  κατά τις ώρες 09:00 έως τις 13:00, στο παλιό κατάστημα Lottery, στην Κεντρική Λεωφόρο Τυμπακίου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Τυμπακίου σας προσκαλεί την Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου 2020 από τις 09:00 έως τις 13:00, στην Εθελοντική Αιμοδοσία που διοργανώνει! Η αιμοδοσία θα πραγματοποιηθεί στο παλιό κατάστημα Lottery, στην Κεντρική Λεωφόρο Τυμπακίου.

Όπως σε κάθε αιμοδοσία, έτσι και τώρα, θα θέλαμε να επισημάνουμε πόσο σημαντικό είναι να δίνουμε αίμα όσο πιο συχνά μπορούμε καθώς η Ελλάδα είναι μία από τις χώρες που εδώ και πολλά χρόνια χρειάζεται συνεχώς αίμα, τόσο την θερινή όσο και την χειμερινή περίοδο.

Θέλουμε να υπενθυμίσουμε σε όλους τους φίλους αιμοδότες, ότι τα τελευταία χρόνια γίνεται μία μεγάλη προσπάθεια να δημιουργηθεί μία παγκόσμια τράπεζα δειγμάτων μυελού των οστών. Το μυελό των οστών είναι πλέον μία ανώδυνη και πανεύκολη διαδικασία με μία μικρή διαφορά... ο κάθε άνθρωπος μπορεί να είναι πραγματικά μοναδικός! Η διαδικασία του δείγματος είναι ακόμα πιο απλή... με μία μπατονέτα με δείγμα από το μάγουλο! Τόσο απλό!

Ελάτε μαζί μας να δώσουμε μία ακόμα ελπίδα σε ανθρώπους που το έχουν πολύ μεγάλη ανάγκη! Ακολουθήστε τον "πράσινο φιόγκο" που είναι το σήμα του μυελού των οστών και κάθε φορά που θα εντοπίζεται το σύμβολο "Donate Life" θα γνωρίζετε ότι στην παρούσα αιμοδοσία μπορείτε να γίνετε και εσείς δότης!

Δίνοντας αίμα, δίνεις ζωή!
Δίνοντας μυελό των οστών, δίνεις ελπίδα και όνειρα!
Δέκα λεπτά από τον χρόνο σας αρκούν!
Μπορεί για κάποιον να είναι πολύ σημαντικό!

Για την καλύτερη και ασφαλέστερη προσέλευση σας, προτείνεται να κλείσετε ραντεβού στο τηλέφωνο: 6986859051 κα Σαϊτη Ιωάννα».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια