Ηράκλειο

Σωματείο Ξενοδοχοϋπαλλήλων Ηρακλείου: Βραβεύουν τα παιδιά που πέτυχαν στις Πανελλήνιες

Την Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου

Μια ιδιαίτερη εκδήλωση πραγματοποιεί το Σωματείο Ξενοδοχοϋπαλλήλων Ηρακλείου για τους μαθητές που εισήχθησαν στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, την Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου και ώρα 18:00 στον Αύλειο χώρο του Εργατικού κέντρου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

 «Ο Πρόεδρος Νίκος Κοκολάκης και το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου Ξενοδοχοϋπαλλήλων Ν. Ηρακλείου  με αφορμή την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων, συγχαίρουμε τις μαθήτριες και τους μαθητές παιδιά συναδέλφων ξενοδοχοϋπαλλήλων και όχι μόνο, για  τη μεγάλη επιτυχία τους την εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση.

Τους ευχόμαστε καλή σταδιοδρομία για την επιτυχία τους, ένα βήμα προς το αύριο με υψηλούς στόχους και πολλές δυνατές στιγμές.

Είστε το μέλλον και η ελπίδα του τόπου μας.

Τα συγχαρητήρια μας στους γονείς συνοδοιπόρους σε αυτό το δύσκολο δρόμο για την επιτυχία των παιδιών τους .

Ευχόμαστε καλή δύναμη και καλή συνέχεια στην προσπάθεια που κάνετε για την ολοκλήρωση των σπουδών των παιδιών σας.

Με την σύμφωνη γνώμη των αρμοδίων φορέων σχετικά με τις τελευταίες ενημερώσεις για τα μέτρα ασφαλείας για πραγματοποίηση κοινωνικής εκδήλωσης

Ως Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου  καλούμε τους γονείς (μέλη του Σωματείου) των επιτυχόντων όπως επικοινωνήσουν άμεσα με το Σωματείο μας στα τηλέφωνα 2810/289597 και 2810/288026, προκειμένου να μας γνωστοποιήσετε ονοματεπώνυμο επιτυχόντων έτσι ώστε να μπορέσουμε να πετύχουμε μια εκδήλωση με σκοπό την επιβράβευση των προσπαθειών των παιδιών σας.

Δηλώσεις συμμετοχής έως 10 Σεπτεμβρίου .

Η Εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου και ώρα 18.00 στον Αύλειο χώρο του Εργατικού Κέντρου Ηρακλείου με όλα τα προβλεπόμενα μέτρα ατομικής προστασίας και βάσει  των υγειονομικών πρωτοκόλλων».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια