Αδιανόητη κτηνωδία - Άλλα τρία σκυλιά θανατώθηκαν από φόλες στις Αρχάνες

Ηράκλειο
Αδιανόητη κτηνωδία - Άλλα τρία σκυλιά θανατώθηκαν από φόλες στις Αρχάνες

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Για άλλη μία φορά αδέσποτα... αλλά και δεσποζόμενα σκυλάκια έπεσαν θύματα αρρωστημένων και διεστραμμένων μυαλών – Η Ντάικα, εντόπισε τις φόλες

Ανάστατη για άλλη μία φορά η κοινωνία των Αρχανών - Αστερουσίων. 

Μετά το χθεσινό περιστατικό όπως είχε γράψει το neakriti.gr, με ένα ακόμη αδεσποτάκι να εντοπίζεται από Αρχανιώτες την ώρα που ξεψυχούσε - και που δυστυχώς, παρά την προσπάθεια κάποιων να το βοηθήσουν δεν τα κατάφερε – δυστυχώς, και σήμερα άλλα τρία σκυλιά βρέθηκαν νεκρά και μάλιστα, σύμφωνα με τις πληροφορίες, δεν ήταν αδέσποτα όλα.

Εικόνες που προκαλούν φρίκη και αγανάκτηση αντίκρισαν σήμερα κάτοικοι των Αρχανών - για άλλη μία φορά - καθώς άλλα τρία σκυλιά έπεσαν θύματα της εγκληματικής ενέργειας κάποιου ή κάποιων ασυνείδητων συνανθρώπων μας.

Η Ευτυχούλα, ο Τζούνιορ και η Ελβίρα, όπως αναφέρει σε ανάρτησή της η κ. Έλενα Φανιουδάκη, η οποία καταδικάζει την εγκληματική αυτή ενέργεια κάνοντας μάλιστα έκκληση όποιος γνωρίζει ο,τιδήποτε να ενημερώσει την Αστυνομία, άνδρες επίσης της οποίας βρέθηκαν το πρωί στις Αρχάνες μαζί με την Ομοσπονδιακή Θηροφυλακή και το σκυλί Ντάικα, το οποίο ανίχνευσε τις φόλες, οι οποίες βρέθηκαν στη γύρω περιοχή.

Επίσης σχετική ανάρτηση στο Facebook, έκανε και η Παιδαγωγική Ομάδα του Κέντρου Περιβαλλοντικής εκπαίδευσης Αρχανών, όπου καταδικάζει με αυτό τον τρόπο την απεχθή ενέργεια των ανθρώπων που δε σέβονται τη ζωή σε όλα της τα επίπεδα, όπως αναφέρουν τα μέλη της ομάδας, χαρακτηριστικά, στην ανάρτηση αυτή.

Διευκρινίζεται ότι οι κάτοικοι έχουν αγανακτήσει με τους ίδιους να έχουν κινητοποιηθεί αρκετά αυτή τη φορά, ώστε να εντοπιστούν όλοι αυτοί ή αυτός που προκάλεσαν το θάνατο των σκυλιών. 

Η ανάρτηση της κ. Φανιουδάκη έχει ως εξής:

Άλλη μια βιαιότητα του τέρατος που λέγεται «άνθρωπος»... λυπάμαι για την κατάντια της κοινωνίας μας, λυπάμαι για την κατάντια των συγχωριανών μου, λυπάμαι για την ολιγωρία και την αναποτελεσματικότητά μας!!!

Καλό ταξίδι Ευτυχούλα, καλό ταξίδι Τζούνιορ, καλό ταξίδι Ελβίρα!

Σίγουρα πήγατε σε έναν καλύτερο κόσμο χωρίς «ανθρώπους»!

Επειδή έγιναν κι άλλες δηλητηριάσεις όχι μόνο σε αδέσποτα άλλα και σε δεσποζόμενα στην περιοχή, όποιος γνωρίζει κάτι ας επικοινωνήσει μαζί μας για να την πληρέστερη ενημέρωση στην Αστυνομία!

Την εγκληματική αυτή πράξη μάλιστα καταδικάζει και το η Παιδαγωγική ομάδα του ΚΠΕ Αρχανών ευχαριστώντας, μεταξύ άλλων, την Ομοσπονδιακή Θηροφυλακή, τον αντιδήμαρχος Αρχανών - Αστερουσίων, τους αστυνομικούς του Α' Τμήματος Ηρακλείου, τον εκπρόσωπο του Κυνηγετικού Συλλόγου Ηρακλείου.

Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Αρχανών

Η Παιδαγωγική ομάδα του ΚΠΕ Αρχανών λυπάται και καταδικάζει αυτή την απεχθή ενέργεια των ανθρώπων που δε σέβονται τη ζωή σε όλα της τα επίπεδα!!!

Σήμερα το πρωί θανατώθηκαν 3 σκυλιά με φόλα...

Ευχαριστούμε πολύ όσους βοήθησαν:

Την Ομοσπονδιακή θηροφυλακή με το σκυλί Νταϊκα που ανίχνευσε τις φόλες που βρέθηκαν στη γύρω περιοχή

Τον Αντιδήμαρχο Αρχανών-Αστερουσίων

τους Αστυνομικούς Α τμήματος Ηρακλείου

τον εκπρόσωπο του κυνηγετικού συλλόγου Ηρακλείου

τον εθελοντή του Σωματείου Ζωόφιλης οργάνωσης του Δήμου Αρχανών-Αστερουσίων

τον υπεύθυνο πολιτικής προστασίας του Δήμου Αρχανών-Αστερουσίων

Ελπίζουμε τέτοιες πράξεις να μην συμβούν ξανά... Ας προσπαθήσουμε όλοι για αυτό!

Ακολουθεί η ανάρτηση από το Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Αρχανών

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News