Ηράκλειο

Σχολικά Bazaars από «Το Χαμόγελο του Παιδιού» στο Ηράκλειο

Το σχολικό παζάρι θα βρίσκεται από τις 7 έως την Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου στην Πλατεία Ελευθερίας

Σχολικά Bazaars πραγματοποιεί «Το Χαμόγελο του Παιδιού» στο Ηράκλειο και συγκεκριμένα στην Πλατεία Ελευθερίας.

Ειδικότερα, σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, «Το Χαμόγελο του Παιδιού» προσκαλεί τους φίλους και υποστηρικτές του να επισκεφτούν από την Δευτέρα 07 Σεπτεμβρίου έως την Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου το bazaar που διοργανώνει στο Ηράκλειο, στην πλατεία Ελευθερίας (ώρες 11:00 - 21:00) Το Χαμόγελο του Παιδιού.

Μικροί και μεγάλοι με απόλυτη ασφάλεια θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για το ευρύ φάσμα των δράσεων του Οργανισμού καθώς και να διαλέξουν ανάμεσα σε μια μεγάλη ποικιλία καλοκαιρινών, σχολικών και άλλων ειδών, πάντα σε προσιτές τιμές. Τα έσοδα θα διατεθούν για τη στήριξη των παιδιών που στηρίζει πανελλαδικά «Το Χαμόγελο του Παιδιού».

Στο bazaar μπορείτε να βρείτε: καλοκαιρινά είδη, μπάλες, χειροποίητες κατασκευές, είδη σπιτιού καθώς και λογοτυπημένα είδη του Οργανισμού (μπουκάλια, ποτήρια, κούπες), μπλοκ ζωγραφικής, μαρκαδόρους, ξυλομπογιές κι άλλα πολλά!

Εναλλακτικά, μπορείτε να βρείτε τα είδη του Οργανισμού στο https://www.hamogelo.gr/gr/el/eshop/ ή επικοινωνώντας στο 211-7709980 ή στο 210- 7647760.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια