default-image

Μητέρα τριών σπουδαστών... φοιτήτρια στο ΕΛΜΕΠΑ!

Ηράκλειο
Μητέρα τριών σπουδαστών... φοιτήτρια στο ΕΛΜΕΠΑ!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η 47χρονη Μαρία Ανδρουλάκη φοίτησε στο νυχτερινό σχολείο και κατάφερε να μπει στο Πανεπιστήμιο

Διπλή ήταν η ευτυχία για την Μαρία Ανδρουλάκη από το Ηράκλειο αφού εκτός από υπερήφανη μητέρα τριών φοιτητών, φέτος θα καθίσει και η ίδια… στα έδρανα του Ελληνικού Μεσογειακού Πανεπιστημίου Κρήτης (ΕΛΜΕΠΑ) στο Ηράκλειο. Με την ανακοίνωση των βάσεων η 47χρονη εργαζόμενη διαπίστωσε ότι πραγματοποίησε το όνειρό της και πέτυχε την εισαγωγή της- μάλιστα ανήκει τους 10 πρώτους- στο Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων και Τουρισμού του ΕΛΜΕΠΑ. Η είδηση έκανε υπερήφανη όχι μόνο την ίδια αλλά και την οικογένειά της για την τεράστια προσπάθεια που κατέβαλε.

Όπως ανέφερε η κ.Ανδρουλάκη μιλώντας στο neakriti.gr «περίμενα την κατάλληλη στιγμή να μεγαλώσουν τα παιδιά, φοίτησα στο νυχτερινό σχολείο Ηρακλείου στην οικονομία και διοίκηση και με τη στήριξη των καθηγητών και των τριών παιδιών μου προετοιμάστηκα ελάχιστα τους τελευταίου δύο μήνες, Λόγω πανδημίας ήμασταν όλοι μέσα, διάβαζαν τα παιδιά, διάβαζα κι εγώ…».

Εργαζόμενη, μητέρα και μαθήτρια του νυχτερινού σχολείου η Μαρία Ανδρουλάκη δεν πτοήθηκε ούτε στιγμή, ούτε το έβαλε «κάτω». Μελετούσε στον χρόνο που διέθετε και έχοντας τα παιδιά της στο πλευρό της έβαλε τον πήχη ψηλά αποδεικνύοντας ότι πρέπει να «κυνηγάμε» τα όνειρά μας παρά τις δυσκολίες και τα προβλήματα της καθημερινότητας.

Φοιτήτρια και μητέρα τριών φοιτητών

Όπως λέει η ίδια «είμαι πολύ ικανοποιημένη, νιώθω υπέροχα, γιατί ήταν ένα όνειρό μου που πραγματοποιήθηκε. Ο καθένα πρέπει να κάνει κάτι για τον εαυτό του και η γνώση μας “εξελίσσει”».  

Tώρα η κ. Ανδρουλάκη υποδέχεται τη νέα ακαδημαϊκή χρονιά πλέον ως φοιτήτρια έχοντας τα τρία παιδιά στο πλευρό της. Συγκεκριμένα με τον γιο της Θωμά Χαμαλάκη να φοιτά στο Πολυτεχνείο Χανίων στο Τμήμα Ηλεκτρολόγων μηχανικών- Μηχανικών υπολογιστών, την Εύα στο Πανεπιστήμιο Ρεθύμνου στο Τμήμα Φιλοσοφικών και Κοινωνικών σπουδών και την Ράνια Πανεπιστήμιο Κρήτης στο Τμήμα Τεχνολογίας και Έρευνας.

Η 47χρονη μίλησε με συγκίνηση για όσους τη βοήθησαν στα μαθήματα, ευχαριστώντας τους θερμά.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News