Συμπλοκές μεταξύ 2 Ελλήνων και 22 Πακιστανών στη Μεσαρά – Βίντεο από τις αναταραχές

Ηράκλειο
Συμπλοκές μεταξύ 2 Ελλήνων και 22 Πακιστανών στη Μεσαρά – Βίντεο από τις αναταραχές

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νύχτα αναταραχών στο Τυμπάκι με 24 συλλήψεις και 2 τραυματίες

Επεισόδια σημειώθηκαν το βράδυ του Σαββάτου μεταξύ Ελλήνων και Πακιστανών στη Μεσσαρά. Ανάστατη είναι η τοπική κοινωνία καθώς γρήγορα τα επεισόδια πήραν έκταση με αποτέλεσμα να υπάρξουν και τραυματισμοί ενώ την περιοχή έζωσαν τουλάχιστον 45 αστυνομικοί για να αποφευχθούν τα χειρότερα. 

24 συλλήψεις και 2 τραυματίες

Σύμφωνα με την αστυνομία 22 Πακιστανοί συνεπλάκησαν με 2 Έλληνες με αποτέλεσμα οι τελευταίοι να τραυματιστούν και να οδηγηθούν στο εφημερεύον νοσοκομείο. Για τον ένα χρειάστηκε νοσηλεία καθώς έχει τραυματιστεί στο χέρι ενώ στο δεύτερο τραυματία παρασχέθηκαν οι πρώτες ο βοήθειες.  Σύμφωνα με το διοικητή του Βενιζέλειου νοσοκομείου «ο 53χρονος τραυματίας φέρει συντριπτικό κάταγμα στο αριστερό αντιβραχιόνιο και αναμένεται να χειρουργηθεί . Ο 47χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με δύο θλαστικά τραύματα στο κεφάλι». Και οι 24 (22 αλλοδαποί και 2 Έλληνες) συνελήφθησαν και έρχονται αντιμέτωποι με τον Εισαγγελέα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της αστυνομίας:

"Συνελήφθησαν χθες (29.08.2020) το βράδυ σε περιοχή του Δήμου Φαιστού, από αστυνομικούς Υπηρεσιών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηρακλείου, 22 αλλοδαποί και 2 ημεδαποί κατηγορούμενοι για πρόκληση σωματικών βλαβών.

Ειδικότερα, χθες (29.08.2020) το βράδυ, οι ανωτέρω συνεπλάκησαν μεταξύ τους, κάνοντας χρήση μεταλλικών και ξύλινων αντικειμένων με αποτέλεσμα τον τραυματισμό δύο απ’ αυτών. Άμεσα, από αστυνομικούς Υπηρεσιών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηρακλείου εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν.Η προανάκριση διενεργείται από το  Αστυνομικό Τμήμα Φαιστού.

Νύχτα ταραχών

Οι αστυνομικές δυνάμεις παρέμειναν στην περιοχή προς αποφυγή νέων αναταραχών. Ενδεικτική είναι η φωτογραφία με την αστυνομία να έχει συγκεντρώσει τους 22 αλλοδαπούς σε φυλασσόμενο χώρο ώστε να μπει τέλος στην ένταση. 

Δείτε το βίντεο του neakriti.gr με τις στιγμές έντασης στη Μεσαρά:

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News