Αγοράκι 12 μηνών διαγνώστηκε με κορωνοϊό στο Ηράκλειο

Ηράκλειο
Αγοράκι 12 μηνών διαγνώστηκε με κορωνοϊό στο Ηράκλειο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το ενός έτους αγοράκι είναι ασυμπτωματικό και παραμένει σε κατ’ οίκον περιορισμό

Αγοράκι ενός έτους βρέθηκε θετικό στον κορωνοϊό, ωστόσο σύμφωνα με τον διοικητή του Βενιζέλου Νοσοκομείου κ. Κώστα Τερζάκη, το παιδί είναι ασυμπτωματικό και μετά το τεστ Covid, που υπεβλήθη, ακολουθώντας τις οδηγίες των γιατρών, παραμένει σε κατ’ οίκον περιορισμό.

Σημειώνεται ότι ακόμη δεν είναι σαφές πώς ο ιός πέρασε στο παιδί.

Αξίζει να σημειωθεί επίσης ότι άλλα δύο κρούσματα κορωνοϊού ακόμα επιβεβαιώθηκαν από τεστ που πραγματοποιήθηκαν στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο.

Ειδικότερα, πρόκειται για έναν 83χρονο άνδρα, ο οποίος είναι ασυμπτωματικός, απύρετος, όπως χαρακτηριστικά είπε στο neakriti.gr, ο κ. Τερζάκης, ωστόσο σύμφωνα με τον ίδιο έχει υποκείμενα νοσήματα, με αποτέλεσμα να κρίνεται επιβεβλημένη η νοσηλεία του στη Πτέρυγα Covid του Νοσοκομείου.  

Επίσης άλλος ένας 53χρονος άνδρας εμφάνισε συμπτώματα και συγκεκριμένα βήχα, έκανε το τεστ και βγήκε θετικό στον κορωνοϊό, ωστόσο η κατάσταση της υγείας του δεν εμπνέει ανησυχία και παραμένει σε κατ’ οίκον περιορισμό.

Υπενθυμίζεται πως δέκα νέα κρούσματα κορωνοϊού ανακοινώθηκαν το απόγευμα της Παρασκευής, από τον ΕΟΔΥ στην Κρήτη και πιο συγκεκριμένα, τέσσερα στο Ηράκλειο, δύο στο Ρέθυμνο και τέσσερα στην Περιφερειακή Ενότητα Χανίων.

(Φωτογραφία αρχείου)

Διαβάστε ΕΔΩ όλες τις ειδήσεις για τον κορωνοϊό.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News