Ηράκλειο

Συγκλονιστική ανάρτηση ακτινολόγου του ΠΑΓΝΗ: «Για εσένα που αρνείσαι τη χρήση μάσκας»

Ο Ευθύμης Φασουλάκης δημοσίευσε, επίσης, μια φωτογραφία του με τις «κακουχίες» στο πρόσωπό του

Με μία συγκλονιστική ανάρτηση στο λογαριασμό του στο Facebook, ένας εργαζόμενος στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου (ΠΑΓΝΗ) προτρέπει τους πολίτες να φορούν προστατευτικές μάσκες, προκειμένου να προστατευθούν από τον κορωνοϊό.

Ο ακτινολόγος του ΠΑΓΝΗ, κ. Ευθύμης Φασουλάκης, γράφει - μεταξύ άλλων - στην ανάρτησή του: «Ξέρεις τι ανακούφιση νιώθουμε όταν έχουμε τον εξοπλισμό μας, τις στολές, τα γυαλιά και τις μάσκες μας για  να μπούμε σε περιστατικό και κυρίως όταν τα  βγάζουμε και όλα έχουν γίνει σωστά και με ασφάλεια;».

Στην ίδια ανάρτηση, ο κ. Φασουλάκης δημοσιεύει και μία φωτογραφία του, στην οποία είναι διακριτές οι «κακουχίες» στο πρόσωπό του, από την πολύωρη χρήση μάσκας.

«Από τη χρήση μάσκας, που κάποιοι αρνούνται να χρησιμοποιήσουν, αλλά που ΕΜΕΙΣ ΠΑΡΑΚΑΛΑΜΕ να έχουμε κάθε μέρα ώστε να δουλεύουμε με ασφάλεια. […] Έχουμε αυτή και χειρότερη εικόνα ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ, από την πολύωρη χρήση της μάσκας και πολλαπλασίασε το επί 10,15,20 φορές.», γράφει χαρακτηριστικά.

Ολόκληρο το κείμενο της ανάρτησής του:

«Και κάπου ανάμεσα σε διχασμούς των πολιτικών μας για τα μέτρα, άρνησης μερίδας πολιτών στη χρήση μάσκας,  αναπαραγωγή από "δημοσιογράφους" θεωριών για γέλια, σήμερα όπως και ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ,  εκατοντάδες συνάδελφοι μου στην 1η γραμμή, σε όλη την Ελλάδα για 8,10,12,15 ώρες, έχουν εικόνα όμοια και χειρότερη από τη δική μου...

Από τη χρήση μάσκας, που κάποιοι αρνούνται να χρησιμοποιήσουν, αλλά που ΕΜΕΙΣ ΠΑΡΑΚΑΛΑΜΕ να έχουμε κάθε μέρα ώστε να δουλεύουμε με ασφάλεια.

Φαντάσου -εσύ που αρνεισαι τη χρήση μάσκας- πως εμείς που ερχόμαστε σε επαφή με υπόπτους και θετικούς ασθενείς, έχουμε αυτή και χειρότερη εικόνα ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ, από την πολύωρη χρήση της μάσκας και πολλαπλασίασε το επί 10,15,20 φορές.

Όσοι δηλαδή και οι ασθενείς μας που θα χρειαστούν τη βοήθεια μας.

Όμως δε γκρινιάζουμε!

Δεν αντιδρούμε!

Δεν διαμαρτυρόμαστε!

Αντίθετα, ξέρεις τι ανακούφιση νιώθουμε όταν έχουμε τον εξοπλισμό μας, τις στολές, τα γυαλιά και τις μάσκες μας για  να μπούμε σε περιστατικό και κυρίως όταν τα  βγάζουμε και όλα έχουν γίνει σωστά και με ασφάλεια;

Κάθε φορά που ΕΣΥ φοράς τη μάσκα σου:

Προστατεύεις τον εαυτό σου

Τους αγαπημένους σου

Τους γύρω σου

Βοηθάς και εμάς, ώστε να μην έχουμε  αυτή την εικόνα...»

Διαβάστε ΕΔΩ όλες τις ειδήσεις για τον κορωνοϊό.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια