Ηράκλειο

Συνελήφθη για παράνομα τσιγάρα και καπνό, άνδρας στο Ηράκλειο

Συνελήφθη αλλοδαπός το πρωί στο Ηράκλειο

Σε αποθηκευτικό χώρο έκρυβε 150 πακέτα τσιγάρα και 102 συσκευασίες καπνού χωρίς την απαιτούμενη ειδική ταινία φόρου κατανάλωσης

Κατά τη διάρκεια έρευνας αστυνομικών το πρωί σε αποθηκευτικό χώρο που χρησιμοποιούσε αλλοδαπός βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 150 πακέτα τσιγάρων και 102 συσκευασίες καπνού τα οποία δεν έφεραν την απαιτούμενη ειδική ταινία φόρου κατανάλωσης και ως εκ τούτου στερούνται τελωνειακού ελέγχου και σήμανσης.

Ο αλλοδαπός άνδρας συνελήφθη, σήμερα (26.08.2020) το πρωί στο Ηράκλειο από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηρακλείου, αλλοδαπός κατηγορούμενος για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί Τελωνειακού Κώδικα.

Η ανωτέρω ποσότητα τσιγάρων και καπνού κατασχέθηκαν και θα αποσταλούν στο Τελωνείο Ηρακλείου, ενώ η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ηρακλείου.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

Ειδικότερα, η ανακοίνωση της αστυνομίας, αναφέρει τα εξής:

«Συνελήφθη, αλλοδαπός, για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί Τελωνειακού Κώδικα, στο Ηράκλειο

Κατασχέθηκαν 150 πακέτα τσιγάρων και 102 συσκευασίες καπνού

Συνελήφθη, σήμερα (26.08.2020) το πρωί στο Ηράκλειο από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηρακλείου, αλλοδαπός κατηγορούμενος για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί Τελωνειακού Κώδικα.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο ειδικών ενεργειών και δράσεων για την καταπολέμηση της παράνομης κατοχής και διακίνησης καπνού και τσιγάρων σήμερα (26.08.2020) το πρωί, από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας πραγματοποιήθηκε έρευνα σε αποθηκευτικό χώρο που χρησιμοποιούσε ο ανωτέρω αλλοδαπός.

Κατά την διάρκεια της έρευνας βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 150 πακέτα τσιγάρων και 102 συσκευασίες καπνού τα οποία δεν έφεραν την απαιτούμενη ειδική ταινία φόρου κατανάλωσης και ως εκ τούτου στερούνται τελωνειακού ελέγχου και σήμανσης.

Ανωτέρω ποσότητα τσιγάρων και καπνού κατασχέθηκαν και θα αποσταλούν στο Τελωνείο Ηρακλείου.

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ηρακλείου, ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου».

 

 

 

 

 

 

 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια