Ηράκλειο

Ορκωμοσία Εκπαιδευτικών Ειδικής Αγωγής ΔΠΕ Ηρακλείου

Ο Περιφερειακός Διευθυντής Εκπαίδευσης ευχήθηκε στους νέους εκπαιδευτικούς να έχουν υγεία και δύναμη στο έργο τους

Πραγματοποιήθηκε η τελετή ορκωμοσίας των εκπαιδευτικών ειδικής αγωγής της Δ/νσης Π/θμιας Εκπαίδευσης Ηρακλείου, με την παρουσία του Περιφερειακού Διευθυντή Εκπαίδευσης Κρήτης.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, σήμερα, ο Περιφερειακός Διευθυντής Εκπαίδευσης Κρήτης κ. Καρτσωνάκης, παραβρέθηκε στο αμφιθέατρο των 53ου και 54ου Δημοτικού Σχολείου Ηρακλείου (κτίριο της Παλιάς Παιδαγωγικής Ακαδημίας), όπου πραγματοποιήθηκε η τελετή ορκωμοσίας των εκπαιδευτικών ειδικής αγωγής της Δ/νσης Π/θμιας Εκπ/σης Ηρακλείου.

Ο κ. Καρτσωνάκης συνεχάρη τους νεοδιόριστους εκπαιδευτικούς λέγοντάς τους ότι σήμερα είναι μία όμορφη μέρα για την εκπαίδευση, διότι μετά από πολλές προσπάθειες ολοκληρώθηκαν οι διαδικασίες κι έτσι να είναι εκείνοι οι πρώτοι μετά από δώδεκα χρόνια που θα ενισχύσουν το εκπαιδευτικό σύστημα ως μόνιμοι εκπαιδευτικοί και όχι ως αναπληρωτές που ήταν μέχρι τώρα.

Τους κάλεσε να στηρίξουν το δημόσιο σχολείο επιδεικνύοντας ευθύνη και συνέπεια, μέσα από το λειτούργημα του εκπαιδευτικού και ιδιαίτερα του εκπαιδευτικού της ειδικής αγωγής. Ο κ. Καρτσωνάκης διαβεβαίωσε τους νεοδιόριστους εκπαιδευτικούς ότι οι διοικητικές υπηρεσίες θα είναι αρωγοί στο έργο τους.

Ο Περιφερειακός Διευθυντής ευχήθηκε στους νέους εκπαιδευτικούς να έχουν υγεία και δύναμη στο έργο τους, να απολαύσουν το νέο ταξίδι ζωής που ανοίγεται μπροστά τους με όλες τις δυσκολίες αλλά και τις χαρές που θα τους προσφέρει. Χαρές όπως τα χαμόγελα των μαθητών και μαθητριών τους καθώς και την θετική στάση των γονιών και οικογενειών τους.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια