Φονική έκρηξη στο λιμάνι Ηρακλείου: Συζητείται η μεταφορά του 27χρονου σε νοσοκομείο της Αθήνας

Ηράκλειο
Φονική έκρηξη στο λιμάνι Ηρακλείου: Συζητείται η μεταφορά του 27χρονου σε νοσοκομείο της Αθήνας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αλλοιώσεις λόγω του εγκαύματος υπέστη ο 27χρονος άνδρας, μετά την ισχυρή έκρηξη στο πλοίο «Blue Horizon»

Καλή εξακολουθεί να αξιολογείται η κατάσταση της υγείας του 27χρονου άνδρα, του ενός εκ των εργαζομένων που τραυματίστηκαν το πρωί της Δευτέρας, μετά την έκρηξη που σημειώθηκε στο πλοίο «Blue Horizon».

Ωστόσο ο 27χρονος άνδρας έχει υποστεί αλλοιώσεις, λόγω των εγκαυμάτων που υπέστη, με αποτέλεσμα οι γιατροί, σύμφωνα με πληροφορίες, να συζητούν τη μεταφορά του σε νοσοκομείο της Αθήνας.

Ειδικότερα, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι πλαστικοί χειρουργοί του ΠΑΓΝΗ, βρίσκονται σε συνεννόηση με πλαστικούς χειρουργούς νοσοκομείου της πρωτεύουσας, ώστε να μεταφερθεί εκεί και να γίνουν οι απαραίτητες επεμβάσεις για την αποκατάστασή του.

Μετά την ισχυρή έκρηξη που προκάλεσε τον θάνατο ενός 30χρονου άνδρα και τον τραυματισμό τριών άλλων, υπενθυμίζεται ότι ο 27χρονος είναι και ο μοναδικός τραυματίας, ο οποίος νοσηλεύεται ακόμα στο νοσοκομείο.

Υπενθυμίζεται επίσης ότι οι άλλοι δύο τραυματίες και πιο συγκεκριμένα, ένας 34χρονος και ένας 45χρονος άνδρας, οι οποίοι μεταφέρθηκαν με εγκαύματα από τον ατμό στο νοσοκομείο, όπου και τους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, τους έγινε εισαγωγή, ωστόσο όταν ολοκληρώθηκαν οι εξετάσεις τους και διαπιστώθηκε ότι είναι καλά, πήραν εξιτήριο.

Άγνωστο παραμένει μέχρι αυτή την ώρα το αίτιο της ισχυρής αυτής έκρηξης που προκάλεσε τον θάνατο ενός ανθρώπου και τον τραυματισμό άλλων τριών. Σημειώνεται ότι η εταιρεία υποστηρίζει ότι το ατύχημα οφείλεται σε διαρροή, ενώ όλες οι συνθήκες διερευνώνται από κλιμάκιο.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News