Ηράκλειο

ΚΔΑΠ: Η διαδικασία για τα voucher στο Δ. Ηρακλείου

Δείτε αναλυτικά πληροφορίες

Ξεκινάει η διαδικασία κατάθεσης Voucher στα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης Δήμου Ηρακλείου (Κ.Δ.Α.Π. Ηρακλείου).

Σύμφωνα με την σχετική ανακοίνωση, η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Πολιτισμού-Περιβάλλοντος & Κοινωνικής Πρόνοιας Ηρακλείου (ΔΗ.Κ.Ε.Η.) ενημερώνει τους ωφελούμενους γονείς για την διαδικασία Εγγραφών, Τοποθετήσεων στα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών του Δήμου Ηρακλείου (Κ.Δ.Α.Π. Ηρακλείου).

Οι δικαιούχοι γονείς με Εντολή Τοποθέτησης (Voucher) έχουν την δυνατότητα να καταθέσουν ηλεκτρονικά από Δευτέρα 24/08/2020 έως και Παρασκευή 28/8/2020, το Voucher και το έντυπο με τη σχετική μοριοδότηση τους, δηλώνοντας τα ΚΔΑΠ της επιλογής τους, στην ηλεκτρονική πλατφόρμα των Κέντρων, στην ιστοσελίδα https://aitisi.kdap.dikeh.gr/egwebapps/home επιλέγοντας το πεδίο «Υποβολή Αίτησης».

Η είσοδος στη πλατφόρμα θα γίνεται με τους προσωπικούς κωδικούς taxisnet των ωφελούμενων γονέων στο περιβάλλον της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων (ΓΓΠΣ), με αυθεντικοποίηση χρήστη, έγκριση απο την ΓΓΠΣ και έπειτα στην εφαρμογή υποβολής αιτήσεων.

Υπενθυμίζουμε στους ωφελούμενους γονείς ότι θα πρέπει να αναρτήσουν (upload) το Voucher καθώς και το έντυπο που αναγράφονται τα σχετικά μόρια με τα στοιχεία παιδιού και δικαιούχου, κάνοντας είσοδο στην καρτέλα δικαιούχου από την πλατφόρμα της ΕΕΤΑΑ μετά την ανακοίνωση των οριστικών αποτελεσμάτων:

https://web.eetaa.gr/enarmonisi/paidikoi_stathmoi_2020/results_2020/goneis_ori_select.php.

Σημειώνεται ότι, για λόγους αξιοκρατίας και διαφάνειας, η διαδικασία επιλογής θα γίνει βάσει μοριοδότησης του ΕΣΠΑ με σχετικούς πίνακες (οπότε και δεν τηρείται σειρά προτεραιότητας). Η δέσμευση του Voucher γίνεται μόνο μετά την υπογραφή της σύμβασης.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια