default-image

Συσσίτια στους οικονομικά ευπαθείς πολίτες, με αποστάσεις και μέτρα εν μέσω κορωνοϊού

Κρήτη
Συσσίτια στους οικονομικά ευπαθείς πολίτες, με αποστάσεις και μέτρα εν μέσω κορωνοϊού

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η ευσπλαχνία και η συμπόνοια στους συνανθρώπους μας συνεχίζεται δίχως σταματημό.

Η Ιερά Αρχιεπισκοπή Κρήτης συνεχίζει εν μέσω της πανδημίας τα συσσίτια της με την αδιάκοπη στήριξη της σε αυτούς που έχουν ανάγκη, δείχνοντας γι’ ακόμη μία φορά το κοινωνικό της πρόσωπο. 

 Δίνοντας απλόχερα τη βοήθειά της ανεξαρτήτου εποχής και συνθηκών, η Ιερά Αρχιεπισκοπή Κρήτης συνεχίζει αδιάκοπα τα συσσίτιά της αποτελώντας στήριγμα για όσους έχουν ανάγκη σε αυτή τη δύσκολη περίοδο. 

 Οι ναοί προσαρμοσμένοι στους νέους υγειονομικούς περιορισμούς και με τα κατάλληλα μέτρα προφύλαξης, συνεχίζουν την ατελείωτη προσφορά και αλληλεγγύη τους με την ελπίδα και την ευχή της εξόδου από τον υγειονομικό σκόπελο.

Όπως δηλώνουν οι ιερείς στην κάμερα της ΚΡΗΤΗ TV, το έργο της υποστήριξης σε αυτούς που τη χρειάζονται παραμένει σταθερό, με πολλούς εθελοντές να συνεισφέρουν στο κοινωνικό χρέος της αδελφοσύνης, καθώς τα συσσίτια και η διανομή φαγητού συνεχίστηκαν και την περίοδο του Lockdown, όπως συνεχίζονται αδιάκοπα και το καλοκαίρι.

Εν μέσω του θέρους και λίγο πριν την τελευταία ανάσα του Αυγούστου, με αρκετούς εθελοντές να μην βρίσκονται στη διάθεση των ναών , εκείνοι που έχουν ανάγκη δεν μένουν μόνοι.

Με τη διανομή τροφίμων μακράς διαρκείας από αρκετούς ναούς καθώς και με την αδιάκοπη συνέχιση της λειτουργίας άλλων, η ευσπλαχνία και η συμπόνοια στους συνανθρώπους μας συνεχίζεται δίχως σταματημό.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News