Ερωτικό και... όχι μόνο το κίνητρο του μαχαιρώματος στις Πατέλες

Ηράκλειο
Ερωτικό και... όχι μόνο το κίνητρο του μαχαιρώματος στις Πατέλες

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Για κακούργημα κατηγορούνται δυο ανήλικες

Ερωτικό, αλλά και… εθνικό υπόβαθρο φέρεται να είχε η αιματηρή επίθεση που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Τρίτης σε βάρος ενός 31χρονου αλλοδαπού άνδρα, σε πάρκο, στις Πατέλες Ηρακλείου.

Επισημαίνεται ότι αρχικά είχαν γίνει τρεις συλλήψεις για το συμβάν (δύο άνδρες και μια ανήλικη, όλοι αλλοδαποί), ωστόσο, λίγες ώρες μετά ακολούθησε και μια τέταρτη σύλληψη: Πρόκειται για μια –επίσης- ανήλικη κοπέλα!

Τόσο, οι ανήλικες, όσο και οι άλλοι δύο συλληφθέντες βαρύνονται με κακουργηματικές κατηγορίες και αναμένεται να απολογηθούν στον ανακριτή την Παρασκευή, στις 10 το πρωί, μετά από προθεσμία που ζήτησαν κι έλαβαν.

Σήμερα Τετάρτη, ο Εισαγγελέας άσκησε ποινικές διώξεις σε βαθμό κακουργήματος και στους τέσσερις συλληφθέντες: Σύμφωνα με πληροφορίες της «Ν.Κ.», ασκήθηκε ποινική δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας στους δύο εκ των κατηγορουμένων, ενώ σε βάρος των υπόλοιπων δύο ασκήθηκε ποινική δίωξη για συνέργεια στην πράξη της απόπειρας ανθρωποκτονίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το κίνητρο που οδήγησε στο μαχαίρωμα και τον βαρύ τραυματισμό του 31χρονου αλλοδαπού φέρεται να ήταν ερωτικού περιεχομένου.

Εξάλλου, σύμφωνα με πληροφορίες της «Νέας Κρήτης» και του neakriti.gr , φέρεται ότι μεταξύ των συλληφθέντων υπάρχουν διαφορετικές εκδοχές αναφορικά με το πώς ακριβώς σημειώθηκε το επίμαχο περιστατικό. 

Ωστόσο, υπάρχουν πληροφορίες ότι η επίθεση σε βάρος του 31χρονου, σχετιζόταν και με εθνικές διαφορές (Αφγανιστάν-Πακιστάν).

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News