Ιερέας έβγαλε όπλο και πυροβόλησε σε χωριό της Μεσαράς

Κρήτη
Ιερέας έβγαλε όπλο και πυροβόλησε σε χωριό της Μεσαράς

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κατασχέθηκαν πιστόλι, γεμιστήρας και φυσίγγια

Ιερέας δε δίστασε να βγάλει όπλο και να προχωρήσει σε ρίψη άσκοπων πυροβολισμών, το βράδυ της Κυριακής, σε περιοχή του Δήμου Φαιστού.

Σύμφωνα με πληροφορίες, υπό συνθήκες που διερευνώνται από την αστυνομία, ο 47χρονος πήγε σε επιχείρηση συγχωριανού του και πυροβόλησε στον αέρα.

Άμεσα ειδοποιήθηκε η αστυνομία και στο σημείο  έσπευσαν άνδρες από τα ΤΑΕ Μεσαράς και από το Αστυνομικό  Τμήμα Φαιστού.

Ο ιερέας συνελήφθη και θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

Στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα πιστόλι με το γεμιστήρα του και φυσίγγια, ενώ σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στον περιβάλλοντα χώρο βρέθηκε και κατασχέθηκε κάλυκας.

Αναλυτικά το δελτίο της αστυνομίας

Συνελήφθη, χθες το βράδυ σε περιοχή του Δήμου Φαιστού, από αστυνομικούς του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Μεσαράς  και του Αστυνομικού Τμήματος Φαιστού, ημεδαπός κατηγορούμενος για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί όπλων.

Ειδικότερα, χθες (16.08.2020) το βράδυ σε περιοχή του Δήμου Φαιστού ο ημεδαπός προέβη στη ρίψη άσκοπων πυροβολισμών.

Άμεσα από αστυνομικούς των ανωτέρω Υπηρεσιών συνελήφθη και στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα πιστόλι με το γεμιστήρα του και φυσίγγια, ενώ σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στον περιβάλλοντα χώρο βρέθηκε και κατασχέθηκε κάλυκας.

Η προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Φαιστού, ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News