Μεσαρά: 5 νέα κρούσματα κορωνοϊού στην περιοχή

Ηράκλειο
Μεσαρά: 5 νέα κρούσματα κορωνοϊού στην περιοχή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Από τα τεστ ιχνηλάτησης που έκανε κλιμάκιο του ΕΟΔΥ - 5 ακόμη προέκυψαν από μεμονωμένα περιστατικά πολιτών

Πέντε νέα κρούσματα κορωνοϊού επιβεβαιώθηκαν στην Μεσαρά, από τα τεστ ιχνηλάτησης που είχε κάνει κλιμάκιο του ΕΟΔΥ στο Πολύκεντρο Μοιρών την Παρασκευή 14 Αυγούστου.

Η Κινητή Μονάδα του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ) είχε λάβει τότε 48 δείγματα από κατοίκους αλλά σύμφωνα με πληροφορίες, χρειάστηκε να κάνει 15 ακόμη επαναληπτικά τεστ ώστε να εξασφαλιστεί η ορθότητα των αποτελεσμάτων.

Υπενθυμίζεται πως σήμερα ανακοινώθηκαν 26 νέα κρούσματα στην Κρήτη εκ των οποίων 10 κρούσματα στην Π.Ε. Ηρακλείου, 14 κρούσματα στην Π.Ε. Χανίων, 1 κρούσμα στην Π.Ε. Λασιθίου και 1 κρούσμα στην Π.Ε. Ρεθύμνου.

Στα 10 νέα κρούσματα της Περιφερειακής Ενότητας Ηρακλείου συμπεριλαμβάνονται τα 5 από την περιοχή της Μεσαράς ενώ τα υπόλοιπα 5 προέκυψαν από μεμονωμένα περιστατικά πολιτών που είχαν ήπια συμπτώματα και έκαναν τεστ στα νοσοκομεία του Ηρακλείου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στα νοσοκομεία της Κρήτης και ειδικότερα στις κλινικές Covid νοσηλεύονται 5 συμπολίτες μας, 2 στο ΠΑΓΝΗ, 2 στο Νοσοκομείο Χανίων και 1 στο Νοσοκομείο Ρεθύμνου.

Πλέον αναμένονται οδηγίες τις επόμενες ώρες από τον ΕΟΔΥ για την διαδικασία ιχνηλάτησης των νέων κρουσμάτων.

Διαβάστε ΕΔΩ όλες τις ειδήσεις για τον κορωνοϊό.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News