Στη Μεσαρά η Κινητή Μονάδα του ΕΟΔΥ – Τεστ στις δύο νέες «εστίες» κορωνοϊού

Ηράκλειο
Στη Μεσαρά η Κινητή Μονάδα του ΕΟΔΥ – Τεστ στις δύο νέες «εστίες» κορωνοϊού

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η διαδικασία αναμένεται να πραγματοποιηθεί σήμερα  

Στη Μεσαρά και συγκεκριμένα στο Δήμο Φαιστού αναμένεται να βρεθεί και σήμερα, Παρασκευή, η Κινητή Μονάδα του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας, προκειμένου να πραγματοποιήσει τεστ στις δύο νέες «εστίες» κορωνοϊού που έχουν δημιουργηθεί στην περιοχή.

Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε χτες, Πέμπτη, στο neakriti.gr, o Δήμαρχος Φαιστού, κ. Γρηγόρης Νικολιδάκης, τα κρούσματα στις δύο νέες εστίες παρουσίασαν αύξηση, καθώς, στη μία εστία ήταν «τουλάχιστον 4», όπως δήλωσε χαρακτηριστικά, και στη δεύτερη εντοπίζονταν 3.

Μάλιστα, ο Δήμαρχος, μέσα από δηλώσεις του στο neakriti.gr την Τρίτη είχε ζητήσει από Κλιμάκιο του ΕΟΔΥ να μεταβεί, εκ νέου στην περιοχή, για τη διενέργεια τεστ. Όπως είχε δηλώσει: «Είμαστε σε επικοινωνία με τον ΕΟΔΥ, προκειμένου να έρθει κλιμάκιο, εκ νέου, και να πραγματοποιήσει εξετάσεις στα χωριά όπου έχουν εντοπιστεί τα νέα κρούσματα, ώστε να είμαστε σίγουροι».

Η κατάσταση της υγείας των Αντιδημάρχων

Αναφορικά με την εξέλιξη της κατάστασης της υγείας των δύο Αντιδημάρχων του Δήμου Φαιστού, ο ένας εξακολουθεί να βρίσκεται στην Ειδική Μονάδα κορωνοϊού του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου (ΠΑΓΝΗ), σε καλή, ωστόσο, κατάσταση και ο δεύτερος, φαίνεται πως ξεπερνάει τον ιό, όπως ο ίδιος έγραψε σε ανάρτησή του στο Facebook, αφού το δεύτερο τεστ στο οποίο υποβλήθηκε βγήκε αρνητικό.

Ειδικότερα, όπως γράφει, μεταξύ άλλων, ο ίδιος: «Η προσωπική μου μάχη με τον κορωνοϊό τελείωσε. Μετά και την παραλαβή του δεύτερου τεστ, ενημερώθηκα πως είμαι πλέον αρνητικός στον ιό».

Διαβάστε ΕΔΩ όλες τις ειδήσεις για τον κορωνοϊό.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News