ΠΑΓΝΗ: Αρνητικά όλα τα τεστ κορωνοϊού, μετά το κρούσμα στην Πνευμονολογική

Ηράκλειο
ΠΑΓΝΗ: Αρνητικά όλα τα τεστ κορωνοϊού, μετά το κρούσμα στην Πνευμονολογική

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αρνητικά τα τεστ σε προσωπικό και ασθενείς

Αρνητικά ήταν όλα τα δείγματα των τεστ για τον κορωνοϊό που ελήφθησαν στο ΠΑΓΝΗ τις τελευταίες ώρες, τόσο από τους εργαζόμενους όσο και από τους ασθενείς, όπως αποκάλυψε χθες ο υποδιοικητής του νοσοκομείου Στέλιος Κτενιαδάκης.

«Είναι όλα τα δείγματα εργαζομένων και ασθενών αρνητικά. Κι έχουμε πάρει και επιπλέον δείγματα από όλους τους εργαζόμενους. Όχι μόνο από εκείνους που είχαν σχέση με συγκεκριμένο περιστατικό, αλλά όλων των εργαζομένων, και εφαρμόζουμε κατά γράμμα τα πρωτόκολλα του ΕΟΔΥ», ανέφερε ο Στέλιος Κτενιαδάκης.

«Δεν υπάρχει κανένας ιατρικός λόγος ο οποίος να υποδεικνύει οτιδήποτε διαφορετικό από αυτό που κάνουμε. Μάλιστα, εμείς έχουμε φτιάξει έναν χώρο ξεχωριστό για τα δείγματα που παίρνουμε από τους εργαζόμενους, ώστε να μην υπάρχει συγχρώτιση των ασθενών με τους εργαζομένους. Είναι ξεχωριστή θέση αρνητικής πίεσης που δεν υπάρχει σε κανένα άλλο νοσοκομείο. Είμαστε το μόνο νοσοκομείο που για τους εργαζόμενους παίρνουμε σε αρνητικής πίεσης χώρο δείγματα, που είναι ο χώρος του SARS που είχαμε αρχικά. Πέρα δηλαδή από τα ΤΕΠ και με ξεχωριστή ομάδα, η οποία δεν έχει καμία σχέση με το ΤΕΠ. Και είναι εντελώς ξεχωριστές ομάδες, ώστε να μην υπάρχει κίνδυνος συγχρώτισης, ούτε για τους εξεταζόμενους ούτε για τους εργαζομένους», σύμφωνα με τον υποδιοικητή του ΠΑΓΝΗ.

Διαβάστε ΕΔΩ όλες τις ειδήσεις για τον κορωνοϊό.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News