Σύλλογος Πολύτεκνων Ηρακλείου: Έκκληση για σχολικά είδη και προϊόντα μακράς διάρκειας

Ηράκλειο
Σύλλογος Πολύτεκνων Ηρακλείου: Έκκληση για σχολικά είδη και προϊόντα μακράς διάρκειας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Που μπορείτε να τα παραδώσετε – Αναλυτικά πληροφορίες

Την ανάγκη στήριξης των άπορων Πολύτεκνων οικογενειών εκφράζει ο Σύλλογος Πολύτεκνων Ηρακλείου κάνοντας έκκληση για σχολικά είδη και προϊόντα μακράς διάρκειας ενόψει της νέας σχολικής χρονιάς.

Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση:

«Ο Σύλλογος Πολύτεκνων Ν. Ηρακλείου ανακοινώνει στα μέλη του, σε όλους τους πολίτες, σε όλες τις επιχειρήσεις, την ανάγκη στήριξης της αίθουσας Κοινωνικής Αλληλεγγύης και προσφοράς που βρίσκεται καθημερινά στο Ημιώροφο του νέου Ακινήτου μας, οδός Στεργιογιάννη 3, προσφέροντας στήριξη σε άπορες Πολύτεκνες οικογένειες.

Εν όψει της νέας σχολικής χρονιάς, ζητάμε την βοήθεια σας, για μια ακόμη φορά, ώστε να μπορέσουμε να τις φροντίσουμε, να σταθούμε δίπλα τους… και να τις ανακουφίσουμε. Πρόκειται για οικογένειες που αδυνατούν να ανταπεξέλθουν στα προς το ζην!

Με την βοήθεια όλων σας ευελπιστούμε ότι κανένα παιδάκι δεν θα φοιτήσει και φέτος χωρίς όλα αυτά που απαιτούνται για τη μάθηση του.

Οι ανάγκες είναι πολύ μεγάλες σε προϊόντα μακράς διάρκειας και σχολικά είδη, καθ’  όλη τη διάρκεια του έτους.

Σας περιμένουμε όλους να μας επισκεφτείτε, να γνωρίσετε το έργο μας. Να μας προσφέρετε, απ’ το υστέρημα σας για όλα αυτά τα παιδικά χαμόγελα που δίνουν ελπίδα σε όλους μας!

Τα γραφεία μας λειτουργούν καθημερινά από τις 7.00 π.μ. έως και τις 14:30 μ.μ., περισσότερες πληροφορίες στο τηλ. 2810 255446 και στο site».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News