Κι όμως έχει σεκιούριτι στην παραλία!

Ηράκλειο
Κι όμως έχει σεκιούριτι στην παραλία!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μπροστά από μεγάλο ξενοδοχείο στις Γούβες

Στα τέλη Μαΐου, η εφημερίδα "Νέα Κρήτη" είχε δημοσιεύσει τη φωτογραφία από αυτήν την παραλία των Γουβών που βρίσκεται μπροστά σε ξενοδοχείο.

Τότε το ξενοδοχείο ήταν κλειστό και οι εκδρομείς μπορούσαν να κάνουν μπάνιο με την ησυχία τους. Σε εκείνο το σχόλιο σας είχαμε πληροφορήσει ότι το καλό με την καραντίνα και τα κλειστά ξενοδοχεία είναι ότι σε ορισμένες παραλίες δεν υπάρχει πια ο σεκιουριτάς που διώχνει κόσμο σαν να είναι δική του η παραλία.

Από την ίδια παραλία η φωτογραφία είναι χθεσινή. Το ξενοδοχείο έχει ανοίξει, έχει απλώσει τον εξοπλισμό και, όπως βλέπετε, έχει εμφανιστεί και ο σεκιουριτάς για να επιτηρεί μη βάλει κάποιος πετσέτα ή ομπρέλα στην αμμουδιά του ξενοδοχείου. Κι αναρωτιέμαι... Το ξενοδοχείο φτάνει στο κύμα, δρόμος δεν υπάρχει, μήπως και η παραλία είναι ιδιοκτησία; Αν είναι, θα μπορούσε κάποιος να το εξηγήσει; Ας πούμε η Αποκεντρωμένη Διοίκηση Κρήτης!

Τι έχει να πει για την ύπαρξη σεκιούριτι σε παραλία του νησιού; Η εικόνα δεν είναι καθόλου κολακευτική. Δεν είναι φετινή. Αυτό συμβαίνει χρόνια... Μπορείς να κολυμπάς δηλαδή στη θάλασσα μπροστά από το ξενοδοχείο, αλλά δεν μπορείς να βγεις στην αμμουδιά μπροστά στο ξενοδοχείο και να απλώσεις πετσέτα! Γιατί αλήθεια συμβαίνει αυτό;

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News