Μυστηριώδης υπόθεση με 25χρονη στα Μάλια - Στο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση

Ηράκλειο
Μυστηριώδης υπόθεση με 25χρονη στα Μάλια - Στο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η νεαρή τουρίστρια ένιωσε αδιαθεσία ενώ διασκέδαζε με την παρέα της

Μυστήριο επικρατεί γύρω από την υπόθεση μιας νεαρής τουρίστριας, η οποία, από τη μια στιγμή στην άλλη, και ενώ έκανε τις διακοπές της στην Κρήτη βρέθηκε στο νοσοκομείο και, μάλιστα, σε πολύ σοβαρή κατάσταση.

Όλα συνέβησαν το βράδυ της Τετάρτης, όταν η 25χρονη Βρετανίδα τουρίστρια αισθάνθηκε αδιαθεσία, την ώρα που διασκέδαζε με την παρέα της, σε νυχτερινό κατάστημα στα Μάλια Ηρακλείου.

Στο σημείο βρέθηκε από την πρώτη στιγμή ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και μετέφερε την 25χρονη στο Βενιζέλειο, όπου και νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Τα αίτια υπό τα οποία συνέβη το παραπάνω περιστατικό παραμένουν άγνωστα, ωστόσο, όπως αποδείχτηκε από τις πρώτες έρευνες της αστυνομίας, αλλά και από τα ευρήματα από τις κάμερες ασφαλείας, η νεαρή γυναίκα δε φέρεται να είχε καταναλώσει μεγάλες ποσότητες αλκοόλ στο νυχτερινό κατάστημα που βρισκόταν όταν αισθάνθηκε αδιαθεσία.

Σε κάθε περίπτωση, πάντως, η υπόθεση ερευνάται από τις αστυνομικές Αρχές, προκειμένου να διερευνηθούν τα ακριβή αίτια που προκάλεσαν την κρισιμότητα στην κατάσταση της υγείας της 25χρονης.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News