Ηράκλειο

Φρεσκοβαμμένα παγκάκια και εικαστικές συνθέσεις δίνουν άλλη πνοή στις βόλτες μας στον Κούλε

Ολοκληρώθηκε η πρώτη φάση της επίστρωσης και επικάλυψης του οδοστρώματος του Λιμενοβραχίονα

Περπάτημα, άσκηση ή τρέξιμο από τον Κούλε έως τον Φάρο αποτελεί την αγαπημένη διαδρομή όλων των Ηρακλειωτών για τέλεια χαλάρωση.

Για την εξασφάλιση της δυνατότητας να απολαύσουν όλοι οι πολίτες μας τον ρομαντικό τους περίπατο, ο Οργανισμός Λιμένος Ηρακλείου Α.Ε., με άμεσες αποφάσεις προέβη στην ολοκλήρωση της πρώτης φάσης της επίστρωσης και επικάλυψης του οδοστρώματος του Λιμενοβραχίονα, έως ότου ολοκληρωθούν οι διαδικασίες για την ολοκληρωτική φάση επίστρωσης τάπητα σε όλο το μήκος του.

Μπορούν πλέον άνετα όλοι όσοι αγαπούν αυτή τη διαδρομή να περπατήσουν αγναντεύοντας τις ομορφιές του Λιμανιού. Μπορούν να καθίσουν στα φρεσκοβαμμένα και καλοσυντηρημένα παγκάκια και να απολαύσουν τις υπέροχες εικαστικές συνθέσεις αλλά και τις ευχάριστες και όμορφες εικόνες, γεμίζοντας την ψυχή με χρώματα που αναδύονται μέσα από την θάλασσα.

Η διαδρομή αυτή δεν θα είναι μόνον η «Οδός bypass» αλλά θα αποκτήσει με πρωτοβουλία του ΟΛΗ έναν εικαστικό χαρακτήρα στους επόμενους μήνες, αφού έργα γνωστών καλλιτεχνών θα φιλοτεχνηθούν και θα δώσουν στον γνώριμό μας αυτό τόπο μια άλλη μαγική διάσταση.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια