Εθελοντική Αιμοδοσία από την ομάδα «SOS ΒΟΑΚ»

Ηράκλειο
Εθελοντική Αιμοδοσία από την ομάδα «SOS ΒΟΑΚ»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το Σάββατο 8 Αυγούστου

Δράση Εθελοντικής Αιμοδοσίας θα  πραγματοποιηθεί  από την ομάδα “SOS ΒΟΑΚ” το Σάββατο 8 Αυγούστου.

Συγκεκριμένα η Αιμοδοσία θα λάβει χώρα έξω από το κτήριο της Περιφέρειας Κρήτης κατά τις ώρες 09:30π.μ. έως 14:00μμ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Με το σύνθημα “Όλοι οδηγούμε... όλοι δίνουμε αίμα” η ομάδα SOS ΒΟΑΚ διοργανώνει αυτό το Σάββατο 8 Αυγούστου εθελοντική αιμοδοσία στην πλατεία Ελευθερίας του Ηρακλείου. Η δράση θα πραγματοποιηθεί έξω από το κτήριο της Περιφέρειας Κρήτης από τις 9:30 το πρωί ως τις 2 το μεσημέρι. 

Για ραντεβού οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με την υπεύθυνη αιμοδοσίας της ομάδας SOS BOAK κ. Έφη Πασπαλάκη στο τηλέφωνο 6944/118.094. 

Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση της ομάδας, «κάθε χρόνο και ιδιαίτερα θερινούς μήνες, η Κρήτη πληρώνει ένα βαρύ φόρο αίματος στο οδικό δίκτυο, με μεγάλο αριθμό θανάτων αλλά και σοβαρών τραυματισμών στους επιβαίνοντες, των οποίων η νοσηλεία απαιτεί υψηλά αποθέματα αίματος στις κατά τόπους αιμοδοσίες. 

Στόχος της συγκεκριμένης ομάδας αιμοδοσίας δεν είναι αποκλειστικά η συγκέντρωση αίματος για τους τραυματίες, αλλά παράλληλα και η ευαισθητοποίηση όλων μας. Η ευαισθητοποίηση στον χώρο του εθελοντισμού και της ανιδιοτελούς προσφοράς στον συνάνθρωπο.

Το Σάββατο 8 Αυγούστου καλούμε τα 17.255 μέλη της ομάδας μας, τους φίλους, τους συγγενείς, τους ίδιους τους ανθρώπους που επιβίωσαν από κάποιο τροχαίο ατύχημα, αλλά και ευαισθητοποιημένους Κρητικούς, να έρθουν στην πλατεία Ελευθερίας και συγκεκριμένα στον υγειονομικά ασφαλή χώρο της Περιφέρειας Κρήτης, να αιμοδοτήσουν και να περάσουμε όλοι μαζί το μήνυμα για να δώσουμε ένα τέλος στα τροχαία ατυχήματα στο νησί μας». 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News