Συνάντηση του Υπουργού Εσωτερικών με τον Δήμαρχο Μινώα Πεδιάδας

Ηράκλειο
Συνάντηση του Υπουργού Εσωτερικών με τον Δήμαρχο Μινώα Πεδιάδας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στο επίκεντρο η προώθηση μιας σειράς αναπτυξιακών και λειτουργικών θεμάτων του Δήμου

Συνάντηση του Υπουργού Εσωτερικού  κ. Παναγιώτη Θεοδωρικάκο πραγματοποιήθηκε σήμερα, Δευτέρα 3 Αυγούστου, με τον Δήμαρχο Μινώα Πεδιάδας, κ. Μανώλη Φραγκάκη.

Όπως αναφέρεται στο επίκεντρο της συνάντησης συζητήθηκε η προώθηση μιας σειράς αναπτυξιακών και λειτουργικών θεμάτων του Δήμου ενώ μεταξύ άλλων ο Δήμαρχος κατέθεσε και αναλυτικό υπόμνημα με τα αιτήματα του Δήμου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Συνάντηση με τον Υπουργό Εσωτερικών κ. Παναγιώτη Θεοδωρικάκο είχε σήμερα το πρωί στο Ηράκλειο, ο Δήμαρχος Μινώα Πεδιάδας Μανώλης Φραγκάκης.

Στο πλαίσιο της συνάντησης η οποία έγινε σε θερμό κλίμα, ο Δήμαρχος Μινώα Πεδιάδας συζήτησε με τον Υπουργό για την προώθηση μίας σειράς αναπτυξιακών και λειτουργικών θεμάτων του Δήμου ενώ παράλληλα κατέθεσε και αναλυτικό υπόμνημα με τα αιτήματα του Δήμου και τις θεσμικές προτάσεις αυτού για τη βελτίωση του ισχύοντος θεσμικού πλαισίου της τοπικής αυτοδιοίκησης.

Από την πλευρά του ο Υπουργός ανέφερε ότι θα εξετάσει τα αιτήματα του Δήμου και δεσμεύτηκε πως θα υποστηρίξει εμπράκτως την αναπτυξιακή πολιτική της Δημοτικής Αρχής - μέσα από τα διαθέσιμα χρηματοδοτικά εργαλεία και προγράμματα του Υπουργείου - και γενικότερα την προσπάθεια του Δήμου για επίλυση θεμάτων λειτουργικού και επιχειρησιακού χαρακτήρα».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News