Εικόνες σοκ από το σοβαρό τροχαίο στην Παραλιακή - Βγήκαν σώοι από τις λαμαρίνες - Τι εξετάζει η Τροχαία

Ηράκλειο
Εικόνες σοκ από το σοβαρό τροχαίο στην Παραλιακή - Βγήκαν σώοι από τις λαμαρίνες - Τι εξετάζει η Τροχαία

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σφοδρή σύγκρουση αυτοκινήτων στην Παραλιακή το βράδυ της Πέμπτης - Προηγήθηκε άτυπη κόντρα ταχύτητας

Σε κατάσταση κυκλοφοριακού χάους βρέθηκε για ώρα το βράδυ της Πέμπτης, η Παραλιακή Λεωφόρος του Ηρακλείου, μετά από το τροχαίο ατύχημα, στο οποίο από θαύμα δεν υπήρξαν σοβαροί τραυματισμοί. 

Αυτοκίνητο με τρεις επιβάτες, που σύμφωνα με μαρτυρίες είχε αναπτύξει ταχύτητα, έφυγε από το ρεύμα κυκλοφορίας που κινούνταν και συγκρούστηκε με όχημα που κινούνταν στο άλλο ρεύμα κυκλοφορίας. Από τη σύγκρουση τραυματίστηκαν πέντε συνολικά άτομα τα οποία μεταφέρθηκαν στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο ευτυχώς όχι σοβαρά τραυματισμένα. 

Η Παραλιακή Λεωφόρος, για μία ακόμη φορά έρχεται στο προσκήνιο με ένα τροχαίο ατύχημα στο οποίο το μεγαλύτερο μερίδιο ευθύνης φαίνεται πως είχε η αυξημένη ταχύτητα, που λίγο έλειψε να βάλει σε περιπέτειες έξι συνολικά νέα άτομα τα οποία βρίσκονταν μέσα στα δύο οχήματα.

Πάντως σύμφωνα με τις ίδιες πηγές η Αστυνομία εξετάζει την πληροφορία, στο ατύχημα να εμπλέκεται και τρίτο όχημα, το οποίο κινούνταν στο ίδιο ρεύμα με το όχημα που ξέφυγε από την πορεία του μετά από μια άτυπη κόντρα ταχύτητας μεταξύ των οδηγών.

Δεν έχει τέλος η αγωνία και η ανησυχία για την ασφάλεια οδηγών και πεζών στην Παραλιακή Λεωφόρο του Ηρακλείου. 

Η ώρα ήταν λίγο μετά τις εννέα και μισή όταν όχημα που κινούνταν με κατεύθυνση προς το κέντρο στο ύψος της οδού Εφόδου, ξέφυγε από την πορεία του, προσέκρουσε σε φοίνικα στο διάζωμα και κατέληξε στο άλλο ρεύμα κυκλοφορίας, εκεί που κινούνταν ένα άλλο όχημα με το οποίο συγκρούστηκε.

Έντρομος ο οδηγός του δεύτερου οχήματος στο οποίο επέβαιναν τρία άτομα, προσπάθησε να καταλάβει τι είχε συμβεί, βλέποντας όλους τους επιβάτες στα δύο οχήματα να είναι τραυματισμένοι.

Στο όχημα που έφυγε από την πορεία του επέβαιναν συνολικά τρία άτομα, ενώ οι μαρτυρίες αναφέρουν ότι ο οδηγός είχε αναπτύξει ταχύτητα και δεν κατάφερε να κρατήσει το αυτοκίνητο, όταν αυτό προσέκρουσε αρχικά στο κράσπεδο του διαζώματος.

Σε ένα μεγάλο τμήμα της παραλιακής λεωφόρου στο ρεύμα που συγκρούστηκαν τα οχήματα, έγινε διακοπή της κυκλοφορίας, με την εικόνα να θυμίζει πολεμικό σκηνικό και τους διερχόμενους οδηγούς αλλά και πεζούς ου βρέθηκαν στο σημείο της σύγκρουσης να μην μπορούν να πιστέψουν τι είχε συμβεί από τη μια στιγμή στην άλλη.

Πέντε άτομα μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο. Τα τέσσερα από αυτά, μετά τον προληπτικό έλεγχο, έλαβαν εξιτήριο ενώ μια 20χρονη εξακολουθεί να νοσηλεύεται στη νευροχειρουργική κλινική του Βενιζέλειου Νοσοκομείου Ηρακλείου ευτυχώς όχι με βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.

Το νέο τροχαίο στην παραλιακή λεωφόρο, έρχεται να προστεθεί στο μακρύ κατάλογο των ατυχημάτων που έχουν σημειωθεί και που συχνά βάζουν σε κίνδυνο την ομαλή κυκλοφορία οχημάτων αλλά και πεζών, αφού και στη συγκεκριμένη περίπτωση αν το αυτοκίνητο δεν συγκρούονταν με το όχημα που τελικά συγκρούστηκε, θα κατέληξε στο πεζοδρόμιο του άλλου ρεύματος κυκλοφορίας που κινούνταν και λόγω της ώρας, πεζοί.

Σύμφωνα με πληροφορίες ωστόσο, η τροχαία εξετάζει την πληροφορία το τροχαίο να προκλήθηκε μετά από απώλεια ελέγχου του οχήματος από τον οδηγό του, με αφορμή ένα τρίτο όχημα το οποίο κινούνταν στο ίδιο ρεύμα κυκλοφορίας και με τον οδηγό του οποίου  φέρεται να είχε επιδοθεί σε μια άτυπη κόντρα ταχύτητας ο οδηγός του οχήματος το οποίο τελικά βρέθηκε στο αντίθετο ρεύμα.   

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News