Ηράκλειο

Επίσκεψη του Γιώργου Τσίπρα στο Ηράκλειο για πολιτική εκδήλωση

Έχει συναντήσεις με εκπροσώπους τοπικών φορέων

Στο Ηράκλειο βρίσκεται την Παρασκευή, ο βουλευτής και αναπληρωτής τομεάρχης Οικονομίας και Ανάπτυξης του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργος Τσίπρας, προκειμένου να συμμετάσχει σε πολιτική εκδήλωση του κόμματος, για θέματα οικονομίας. Ο κ. Τσίπρας επισκέπτεται στις 10:30 το πρωί τον συνεργατικό χώρο Business Hub του Επιμελητηρίου Ηρακλείου, όπου έχει συναντήσεις με εκπροσώπους τοπικών φορέων, για θέματα που απασχολούν τους επαγγελματίες και τον επιχειρηματικό κόσμο του νησιού.

Στη 1:00 μετά το μεσημέρι παραθέτει συνέντευξη Τύπου, στα κεντρικά γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στο Ηράκλειο, στην οδό Μάχης Κρήτης 3.

Η πολιτική εκδήλωση, στην οποία ο Γιώργος Τσίπρας θα είναι κεντρικός ομιλητής, θα πραγματοποιηθεί στις 8:00 το βράδυ, στο πάρκο Μικράς Ασίας, της περιοχής του Αγίου Ιωάννη, επί της λεωφόρου Κνωσού.

Την τομεακή εκδήλωση συνδιοργανώνουν η Οργάνωσης Μελών (ΟΜ) Άι Γιάννη – Μεσαμπελιών με τον Τομέα Οικονομίας του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία και πραγματοποιείται υπό την αιγίδα της Νομαρχιακής Επιτροπής Ηρακλείου του κόμματος.

Για την πραγματοποίηση της εκδήλωσης υπάρχει μέριμνα ώστε να εφαρμοστούν τα αναγκαία μέτρα υγειονομικής προστασίας και καλούνται οι πολίτες να σεβαστούν τους κανόνες.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια