Ηράκλειο

Aπάντηση του ΠΑΓΝΗ για την ταλαιπωρία ασθενούς για ραντεβού

Τι αναφέρει το Ενδοσκοπικό τμήμα

Απάντηση στην ταλαιπωρία που βίωσε ασθενής στο ΠΑΓΝΗ που δεν μπόρεσε να κλείσει ραντεβού για γαστροσκόπηση στο Γαστρεντερολογικό ιατρείο λόγω απουσίας υπαλλήλου, έδωσε στο neakriti.gr ο διευθυντής του Ενδοσκοπικού Τμήματος ΠΑΓΝΗ και καθηγητής Γαστρεντερολογίας Ιωάννης Κουτρουμπάκης. Στο κείμενο παραδέχεται τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει το τμήμα αυτή την περίοδο και αναφέρει ότι η εξέταση της ασθενούς θα γίνει σε δεύτερο χρόνο. Όπως υποστηρίζεται υπάρχει μεγάλος όγκος ακυρωμένων ενδοσκοπήσεων και γίνεται προσπάθεια να καλυφθούν τα προβλήματα.

Όπως αναφέρει ο κ.Κουτρουμπάκης:

«Μετά λύπης μας διαβάσαμε την δημοσίευση σας 28 Ιουλίου 2020 για την αναγνώστρια σας που έμεινε «άναυδη» με την αδυναμία να κλείσει ραντεβού για γαστροσκόπηση στο ΠΑΓΝΗ λόγω απουσίας με άδεια του γραμματέως του Ενδοσκοπικό τμήματος. Κατανοούμε την απογοήτευση της αναγνώστριας αλλά πιστεύουμε ότι το δημοσίευμα σας μας αδικεί στην μεγάλη προσπάθεια που κάνουμε και δημιουργεί λάθος εντυπώσεις σε μία δύσκολη εποχή.

Όπως είναι γνωστό η πανδημία δημιουργήσει σημαντικά προβλήματα μεταξύ των οποίων ήταν η αναστολή των ενδοσκοπήσεων για αρκετό διάστημα με συνέπεια μετά την άρση των μέτρων να υπάρχει μεγάλος όγκος ακυρωμένων ενδοσκοπήσεων που πρέπει να γίνουν για να καλυφθούν προβλήματα που είχαν παραμεληθεί το διάστημα αυτό.

Γίνεται λοιπόν μια μεγάλη προσπάθεια από το προσωπικό να αναπληρωθούν οι χαμένες ενδοσκοπήσεις και οπωσδήποτε δίδεται προτεραιότητα στις πλέον επείγουσες ενώ οι ενδοσκοπήσεις απλής παρακολούθησης όπως της αναγνώστρια σας θα γίνουν σε δεύτερο χρόνο.

Παράπονα λοιπόν μπορεί να υπάρχουν αλλά πρέπει να είμαστε προσεκτικοί να μην αδικούμε κάποιους που υπερβάλλουν εαυτό σε δύσκολες συνθήκες για να εξυπηρετήσουν τον κόσμο.

Παράλληλα στο ενδοσκοπικό τμήμα Γαστρεντερολογίας του ΠΑΓΝΗ με την υποστήριξη της Διοίκησης και της Τεχνικής Υπηρεσίας του νοσοκομείου και την σημαντική οικονομική υποστήριξη δύο δωρητών έγιναν σημαντικά έργα να διαμορφώσης και επέκτασης χωρών καθώς και αγορά σύγχρονου εξοπλισμού.

Το αποτέλεσμα είναι ότι το νοσοκομείο διαθέτει πλέον μία σύγχρονη ευρύχωρη ενδοσκοπική μονάδα διεθνών προδιαγραφών για κάλυψη των αναγκών των κρητικών ασθενών.

Σας καλούμε να την δείτε από κοντά και να ενημερωθείτε καθώς και να ενημερώσετε τον κόσμο για την λειτουργία της».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια