Ηράκλειο

Διανομή τροφίμων στο δήμο Μινώα Πεδιάδας

Δείτε αναλυτικά πληροφορίες

Διανομή τροφίμων θα πραγματοποιηθεί στους δικαιούχους ΤΕΒΑ Δ. Μινώα Πεδιάδας, την Πέμπτη 30, την Παρασκευή 31 Ιουλίου και την Δευτέρα 3 Αυγούστου,  στο Εκθεσιακό Κέντρο Αρκαλοχωρίου κατά τις ώρες 08:00π.μ. έως 14:00μ.μ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο Δήμος Μινώα Πεδιάδας ενημερώνει τους δικαιούχους του Επιχειρησιακού Προγράμματος Επισιτιστικής Βοήθειας και Βασικής Υλικής Συνδρομής (ΤΕΒΑ / FEAD) ότι θα προβεί στη διανομή ειδών παντοπωλείου καθώς και προϊόντων 3ης  διανομής σε δικαιούχους παράτασης λόγω της πανδημίας.

Η διανομή θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 30, την Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020 και την Δευτέρα 03 Αυγούστου 2020 και ώρα 08:00 – 14:00 στο Εκθεσιακό Κέντρο Αρκαλοχωρίου.

Εάν η παραλαβή δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί για σοβαρούς λόγους από τον ωφελούμενο ή μέλος της οικογένειας του, τα προϊόντα θα μπορεί να παραλάβει τρίτο πρόσωπο προσκομίζοντας εξουσιοδότηση με το γνήσιο της υπογραφής του ωφελούμενου και το ΑΜΚΑ.

Με στόχο τη μέγιστη δυνατή προστασία των κατοίκων του, ο Δήμος Μινώα Πεδιάδας θα εφαρμόσει μέτρα πρόληψης ενάντια στην εξάπλωση του κορωνοϊού SARS–CoV-2 και η διανομή θα εναρμονιστεί σύμφωνα με τις οδηγίες του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με την Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Μινώα Πεδιάδας στα τηλέφωνα: 2891022922 και 2891023913».

(Φωτογραφία αρχείου)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια