Ηράκλειο

"Women Do Business": 4 γυναίκες επιχειρηματίες μοιράζονται την εμπειρία τους

Μια εκδήλωση για τη γυναικεία επιχειρηματικότητα

Η γυναικεία επιχειρηματικότητα στο προσκήνιο για μια ακόμη φορά από τον Μη Κερδοσκοπικό Οργανισμό “Women Do Business”. Αυτή τη φορά η πρόσκληση είναι για την Τετάρτη 5 Αυγούστου στις 19:00 στον χώρο του Akti Beach, στην παραλία του Καρτερού.

Τέσσερις γυναίκες επιχειρηματίες μιλούν για τη δική τους ιστορία. Την αρχή από το μηδέν, τα εμπόδια, τις δυσκολίες, τις υπερβάσεις και την κατάκτηση του στόχου τους.

«Tο Women Do Business είναι ένας μη κερδοσκοπικός θεσμός που προάγει την γυναικεία επιχειρηματικότητα και την κατάργηση στερεοτύπων από τον Μάιο του 2019, μέσα από ποικίλες δράσεις, κυρίως στην περιφέρεια της Κρήτης και στην πορεία, εκτός αυτής . 

Μία εθελοντική πρωτοβουλία που στόχο έχει για ακόμα μία φορά να μας φέρει κοντά στο επιχειρείν με έναν απλό και άμεσο τρόπο. Οι ιστορίες τεσσάρων γυναικών επιχειρηματιών φορτισμένες με συναίσθημα, που ξεκίνησαν από το μηδέν και σήμερα απολαμβάνουν τους καρπούς των προσπαθειών τους, μοιράζονται τις γνώσεις, την εμπειρία, τις αποτυχίες και τις επιτυχίες τους, με σκοπό να παρακινήσουν και να ενθαρρύνουν αντίστοιχες πρωτοβουλίες!

Στο τέλος μένουμε για το αγαπημένο socializing για να γνωριστούμε καλύτερα παρέα με fingerfood & υπέροχα cocktails από τον bartender Alex Gialitakis και μουσικές επιλογές από τον DJ Κώστα Αγγελάκη, μια προσφορά από τους χορηγούς μας προς όλους & όλες που θα παρευρεθούν εκείνη την βραδιά.

Μαζί μας οι εξαιρετικές:

- Ελένη Γαρυφαλάκη founder του πρωτοποριακού εκπαιδευτηρίου για παιδιά και ενήλικες "Καλός Αγωγός" μας δείχνει έναν διαφορετικό και πιο διασκεδαστικό τρόπο εκμάθησης  !

- Εμμανουέλα Χατζάκη owner του ξενόγλωσσου φροντιστηρίου "Chinese for you" μας ταξιδεύει στην ασιατική κουλτούρα, δημιουργώντας μια επιχείρηση όταν δεν υπήρχε καμία άλλη στην Κρήτη.

- Μαρία Βασιλείου owner του γυμναστηρίου και crossfit center "Flow 858" , με μία ιστορία που δείχνει την δύναμη της θέλησης αλλά και της αναζήτησης για το ποια ήθελε να είναι και τι ήθελε να κάνει!

- Έλενα Γκέκα, πρ. ιδιοκτήτρια του "Elena G", με μία πολυετή εμπειρία στον χώρο του ενδύματος, μας δείχνει την αξία του να αναγνωρίζεις μια ευκαιρία, να ξέρεις πότε να αφήσεις κάτι, αλλά και να συνεχίζεις να επιχειρείς.

Μετά τις προηγούμενες εκδηλώσεις που αγκαλιάστηκαν τόσο έντονα από εσάς, αποδεικνύοντας ότι η δύναμη της γυναίκας είναι αστείρευτη, ότι η φλόγα της επιχειρηματικότητας στον τόπο μας είναι πολύ δυνατή ετοιμαζόμαστε για την επόμενη εκδήλωση που πλέον είναι θεσμός με μεγαλύτερο πάθος και ενθουσιασμό!

Είναι μεγάλο στοίχημα για εμάς αλλά και ανάγκη έπειτα από το lockdown να εμπνεύσουμε και να εμπνευστούμε, να δείξουμε μια άλλη οπτική, να στηρίξουμε όλες τις γυναίκες που έχουν ένα όνειρο και ψάχνουν την μικρή προωθητική δύναμη για να κάνουν το πρώτο βήμα και να περάσουμε ενα βράδυ με θετική διάθεση!!

Ένα event ανοιχτό για όλες τις γυναίκες, που είναι επιχειρηματίες και μη, για όλες όσες θέλουν να γίνουν, όσες είναι στο ξεκίνημα (start uppers), όσες τους αρέσει η πρόοδος και θέλουν να διευρύνουν τους ορίζοντές τους, αλλά και σε όσους άντρες αγαπούν και πιστεύουν στην θηλυκή δύναμη."

 

Είσοδος δωρεάν με δήλωση συμμετοχής!

Ποτά & σνακ προσφέρονται δωρεάν.

Για λόγους ασφάλειας της υγιεινής και των κανόνων που πρέπει να τηρηθούν, προαπαιτείται κράτηση θέσης ηλεκτρονικά.

Κρατήστε θέση εδώ:

https://womendobusiness.eu/events/#contact

 

Δείτε event FB :

 https://facebook.com/events/s/women-do-%CE%B2usiness-event-050820/3102861816496295/?ti=as

Διοργάνωση Εκδήλωσης:

Women Do Business (Συντονισμός: Νατάσα Γρηγοράκη, Έρη Παυλάκη)

Με την αρωγή του Δήμου Ηρακλείου και της ΔΕΠΑΝΑΛ.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια