Ηράκλειο

Ομάδα SOS ΒΟΑΚ: Όταν τα παιδιά "ανακάλυψαν" τον κύριο Κ.Ο.Κ

Στο τέλος της εκπαιδευτικής δράσης όλα τα παιδιά έλαβαν από την ομάδα το " δίπλωμά " τους

Άλλη μια εκπαιδευτική δράση της ομάδας SOS_BOAK, στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία το Σάββατο  25 Ιουλίου στο Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής στην Νέα Αλικαρνασσό.

Η δράση απευθυνόταν κυρίως σε μικρά παιδιά ηλικίας από 6 έως 12 ετών και σκοπό είχε να εξοικειώσει τους μικρούς μας φίλους και αυριανούς οδηγούς στον Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.

Σύμφωνα με ανακοίνωση από την ομάδα SOS ΒΟΑΚ : «Τα παιδιά, μέσα απ’ αυτήν την εμπειρία και με την άψογη καθοδήγηση και ενημέρωση των εκπαιδευτών, ανακάλυψαν τον " Κύριο Κ.Ο.Κ  και τους κρυμμένους κινδυνους" που κάλλιστα θα αντιμετωπίσουν στην ζωή τους είτε σαν πεζοί είτε σαν οδηγοί αργότερα.

Στο τέλος της εκπαιδευτικής δράσης όλα τα παιδιά έλαβαν από την ομάδα το " δίπλωμά " τους, το οποίο θα τους θυμίζει την εμπειρία αυτή και τις πολύ χρήσιμες γνώσεις, που έλαβαν από τους εκπαιδευτές.

Ευχαριστούμε όλους εσάς που ανταποκριθήκατε στο κάλεσμά μας, καθώς και την ΔΗ.Κ.Ε.Η, την Τροχαία Ηρακλείου, την Δημοτική Αστυνομία, Το χαμόγελο του Παιδιού για την ιατρική κάλυψη από τον παιδίατρο κύριο Ζαχαρία Στειακάκη τους διασώστες και το ασθενοφόρο που βρισκόταν στην εκδήλωση και τέλος τις σχολές οδηγών των κύριων Στεφανάκη από τον Άγιο  Νικόλαο και Νοικοκυράκη από τις σχολές i-drive στο Ηράκλειο  για την άψογη συνεργασία και πολύτιμη βοήθεια που παρείχαν στην ομάδα,  για να έχουμε αυτό το εκπληκτικό αποτέλεσμα».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια