Έκλεβε τα υδρόμετρα και τα έκανε… κουδούνια για τα πρόβατα

Ηράκλειο
Έκλεβε τα υδρόμετρα και τα έκανε… κουδούνια για τα πρόβατα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μία απίστευτη ιστορία κλοπών εξιχνίασαν οι αστυνομικές Αρχές της Κρήτης

Μπορεί να φαίνεται απίστευτος, όμως είναι πέρα για πέρα αληθινός ο λόγος που ένας 56χρονος ημεδαπός έκλεβε τα υδρόμετρα από περιουσίες.

Ο 56χρονος εμπλέκεται σε, τουλάχιστον, 10 υποθέσεις κλοπής υδρομέτρων, στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Μίνωα - Πεδιάδος, τις οποίες και εξιχνίασαν χτες, Σάββατο, οι αστυνομικές Αρχές.

Ο ημεδαπός έκλεβε τα χάλκινα υδρόμετρα, τα έλιωνε, τα μετέτρεπε σε… κουδούνια για τα πρόβατα και στη συνέχεια, σύμφωνα με τις πληροφορίες, τα πουλούσε!

Όπως γράφει χαρακτηριστικά το σχετικό Δελτίο Τύπου της αστυνομίας: «ο συγκεκριμένος ημεδαπός είχε προβεί στην τοποθέτηση χάλκινων αντικειμένων σε χυτήριο μετάλλων (καμίνι), επιπλέον βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 9 υδρομετρητές, δύο σωλήνες σύνδεσης υδρομετρητών, 18 χάλκινα χειροποίητα ποιμενικά κουδούνια και διάφορα διαρρηκτικά εργαλεία».

Τα παραπάνω εντόπισαν οι αστυνομικοί έπειτα από έρευνα στο σπίτι και στο φορτηγό του 56χρονου.

Και μπορεί να εξιχνιάστηκαν 10 υποθέσεις κλοπών υδρομετρητών, από τον Δεκέμβριο του 2019 έως τον Ιούνιο του 2020, ωστόσο, η αστυνομία εξετάζει την εμπλοκή του και σε άλλες.

Σε βάρος του 56χρονου, ο οποίος συνελήφθη, σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών, καθώς και για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί όπλων.

Η προανάκριση συνεχίζετε από το Αστυνομικό Τμήμα Μίνωα-Πεδιάδος, ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News