default-image

Το Εργατικό Κέντρο συμπαραστέκεται στις κινητοποιήσεις των οδηγών τουριστικών λεωφορείων

Ηράκλειο
Το Εργατικό Κέντρο συμπαραστέκεται στις κινητοποιήσεις των οδηγών τουριστικών λεωφορείων

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συλλαλητήριο το Σάββατο έξω από τον Αερολιμένα Ηρακλείου

Την προκήρυξη Συλλαλητηρίου έξω από τον Αερολιμένα Ηρακλείου Ν. Καζαντζάκη, ανακοινώνει το Εργατικό Κέντρο Ηρακλείου, με σκοπό την συμπαράσταση στον αγώνα του Σωματείου Οδηγών Τουριστικών Λεωφορείων «ο Ερμής».

Συγκεκριμένα η κινητοποίηση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 25 Ιουλίου και ώρα 10:00 π.μ. ενώ όπως αναφέρεται αποφάσισε τη πλήρη στήριξη, ηθική και υλική, του αγώνα των εργαζομένων, αλλά και στην έκδοση ψηφίσματος συμπαράστασης τόσο του Δ.Σ του ΕΚΗ όσο και των Σωματείων της δύναμης του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Με ομόφωνη απόφαση της, η Διοίκηση του Εργατικού Κέντρου Ηρακλείου κατά την χθεσινή της συνεδρίαση, αποφάσισε την προκήρυξη Συλλαλητηρίου για το Σαββάτο 25/7/2020 και ώρα 10:00πμ έξω από τον Αερολιμένα Ηρακλείου Ν. Καζαντζάκη, με σκοπό την συμπαράσταση του συνόλου των σωματείων της δύναμης του, στον δίκαιο αγώνα των Οδηγών Τουριστικών Λεωφορείων Κρήτης «ο Ερμής» για την υπογραφή Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας.

Επίσης ομόφωνα αποφάσισε τη πλήρη στήριξη, ηθική και υλική, του αγώνα των εργαζομένων, αλλά και στην έκδοση ψηφίσματος συμπαράστασης τόσο του Δ.Σ του ΕΚΗ όσο και των Σωματείων της δύναμης του.

Καλούμε του εργοδότες ιδιοκτήτες Τουριστικών Λεωφορείων και πράκτορες, να κάτσουν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων και να αναλάβουν την εταιρική κοινωνική ευθύνη υπογράφοντας μία αξιοπρεπή ΣΣΕ, δείχνοντας με αυτό τον τρόπο ότι σέβονται τους εργαζόμενους τους, που όλα αυτά τα χρόνια έχουν αποδείξει με την εργασία τους και το ήθος τους ότι στηρίζουν έμπρακτα την βιομηχανία του νησιού μας αυτή του τουρισμού, έχοντας αποδείξει την τουριστική τους συνείδηση».

(Φωτογραφία αρχείου)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News