Ηράκλειο

Πρόσκληση συμμετοχής στην 85η ΔΕΘ

Μέχρι πότε η προθεσμία για την συμμετοχή – Αναλυτικά πληροφορίες

Πρόσκληση για την συμμετοχή στη 85η Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης, απευθύνει το Επιμελητήριο Ηρακλείου στις επιχειρήσεις μέλη του, που θα διεξαχθεί από το Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου έως την Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου.

Όπως αναφέρεται, οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή έως την Τρίτη 28 Ιουλίου επικοινωνώντας με το Γραφείο Επιχειρηματικής Υποστήριξης του

Επιμελητηρίου Ηρακλείου.

Συγκεκριμένα,  το κορυφαίο εκθεσιακό γεγονός θα πραγματοποιηθεί στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης κα το Επιμελητήριο Ηρακλείου θα συμμετάσχει με δικό του Περίπτερο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ανοικτή πρόσκληση για συμμετοχή στην 85η ΔΕΘ απευθύνει το Επιμελητήριο Ηρακλείου στις επιχειρήσεις μέλη του, που επιθυμούν ν’ αναπτύξουν την εξωστρέφειά τους και το δίκτυο των πελατών τους.

Το κορυφαίο εκθεσιακό γεγονός θα διεξαχθεί 5 - 13 Σ επτεμβρίου 2020 στοΔιεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης και το Επιμελητήριο Ηρακλείου θασυμμετάσχει με δικό του Περίπτερο, στο οποίο θα μπορεί να φιλοξενήσει επιχειρήσεις - μέλη του με το χαμηλότερο δυνατό κόστος, στον ειδικό χώρο που έχει εξασφαλίσει σε συνεργασία με την Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων Ελλάδος.

Να σημειωθεί ότι σε όλους τους χώρους της έκθεσης θα τηρηθούν ειδικά - αυστηρά πρωτόκολλα ασφαλείας των συμμετεχόντων και των επισκεπτών, λόγω Covid-19.

Τιμώμενη χώρα φέτος είναι η Γερμανία, ενώ έχουν προγραμματιστεί παράλληλες εκδηλώσεις για την τεχνολογία, τον πρωτογενή τομέα, την επιχειρηματικότητα, την διατροφή -γαστρονομία, αλλά και συναυλίες, θεατρικά δρώμενα και δράσεις πολιτισμού.

Οι επιχειρήσεις που θα συμμετάσχουν στην 85η ΔΕΘ θα έχουν τη δυνατότητα να διαθέσουν τα προϊόντα τους προς πώληση στον χώρο της έκθεσης, εφόσον τηρήσουν όλες τις προβλεπόμενες από το νόμο, διαδικασίες.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή μέχρι την Τρίτη 28 Ιουλίου 2020 επικοινωνώντας με το Γραφείο Επιχειρηματικής Υποστήριξης του

Επιμελητηρίου Ηρακλείου: κα Λένα Στεφανουδάκη, τηλέφωνο: 2810 247034, e-mail: stefanoudaki@ebeh.gr».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια