Ζητάνε την επαναλειτουργία του υποκαταστήματος τράπεζας στον Κρουσώνα

Ηράκλειο
Ζητάνε την επαναλειτουργία του υποκαταστήματος τράπεζας στον Κρουσώνα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Βουλευτές ΣΥΡΙΖΑ Ηρακλείου καταθέτουν αναφορά προς τον Υπουργό Οικονομικών

Σχετικά με την επιστολή διαμαρτυρίας του Εμπορικού Συλλόγου Κρουσώνα, με την οποία τονίζεται η ανάγκη επαναλειτουργίας του υποκαταστήματος τράπεζας, οι Βουλευτές ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Ηγουμενίδης, Σωκράτης Βαρδάκης και Χάρης Μαμουλάκης κατέθεσαν κοινή αναφορά.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Κοινή αναφορά κατέθεσαν σήμερα οι 3 βουλευτές Ηρακλείου του ΣΥΡΙΖΑ Ηγουμενίδης Νίκος, Βαρδάκης Σωκράτης και Μαμουλάκης Χάρης σχετικά με την επιστολή διαμαρτυρίας του Εμπορικού Συλλόγου Κρουσώνα, με την οποία τονίζεται η ανάγκη επαναλειτουργίας του μόνου υποκαταστήματος Τράπεζας Πειραιώς στην περιοχή.

Είναι ενδεικτικό ότι, εκτός από τον Εμπορικό Σύλλογο Κρουσώνα, την επιστολή στηρίζουν μια σειρά από φορείς της περιοχής, μεταξύ αυτών οι τοπικοί φορείς του δημοτικού διαμερίσματος Κρουσώνα του δήμου Μαλεβιζίου, το Τοπικό Συμβούλιο, ο Αγροτικός Συνεταιρισμός, ο Πολιτιστικός Σύλλογος, ο Ενοριακός Σύλλογος, ο Σύλλογος Οικοδόμων και ο Ποδοσφαιρικός Αθλητικός Σύλλογος Κρουσώνα, καθώς επίσης και η κοινότητα Λουτρακίου, η κοινότητα Κορφών και η κοινότητα Σάρχου.

Όπως επισημαίνεται στην επιστολή διαμαρτυρίας δεν υπάρχει άλλη τράπεζα στην ευρύτερη περιοχή που να εξυπηρετεί, υπάρχουν 150 και πλέον επιχειρήσεις που συνεργάζονται αποκλειστικά με το τοπικό κατάστημα της  τράπεζας, και ότι το σύνολο των επιδοτήσεων της περιοχής, όπως και το σύνολο των συνταξιούχων και μισθωτών της περιοχής,  εξυπηρετούνται από το εν λόγω υποκατάστημα.

Οι 3 βουλευτές καταθέτουν την αναφορά προς τον Υπουργό Οικονομικών, ζητώντας απάντηση και τις σχετικές ενέργειες, καθώς και να ενημερωθούν σχετικά».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News