Τα ζητήματα του Εμπορικού Συλλόγου Ηρακλείου στη Βουλή

Ηράκλειο
Τα ζητήματα του Εμπορικού Συλλόγου Ηρακλείου στη Βουλή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Την επιστολή του Συλλόγου κατέθεσαν βουλευτές ΣΥΡΙΖΑ Ηρακλείου

Με κοινοβουλευτική παρέμβαση οι βουλευτές ΣΥΡΙΖΑ Σωκράτης Βαρδάκης, Νίκος Ηγουμενίδης και Χάρης Μαμουλάκης, κατέθεσαν την επιστολή του Εμπορικού Συλλόγου Ηρακλείου, με την οποία ζητούν την παράταση του μέτρου της μείωσης του ενοικίου κατά 40% για τα εμπορικά καταστήματα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Την επιστολή του Εμπορικού Συλλόγου Ηρακλείου, με την οποία ζητούν την παράταση του μέτρου της μείωσης των ενοικίων, έως το τέλος του έτους, φέρνουν στη βουλή με κοινοβουλευτική τους παρέμβαση οι βουλευτές Ηρακλείου ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, Σωκράτης Βαρδάκης, Νίκος Ηγουμενίδης και Χάρης Μαμουλάκης καταθέτοντας αναφορά και καλώντας τους κ.κ. Υπουργούς Ανάπτυξης & Επενδύσεων, Οικονομικών και Τουρισμού να εξετάσουν το θέμα.

Σύμφωνα με την επιστολή, η παράταση του μέτρου της μείωσης των ενοικίων, έως το τέλος του έτους, θα βοηθήσει τις επιχειρήσεις να πάρουν έστω και μια μικρή ανάσα το διάστημα που πλήττονται, καθώς λόγω των απογοητευτικών τζίρων στα καταστήματα, αν δε ληφθούν μέτρα στήριξης, θα οδηγηθούν σε λουκέτο χιλιάδες καταστήματα.

Επιπρόσθετα ζητούν την παράλληλη στήριξη των ιδιοκτητών των ακινήτων, τα έσοδα των οποίων έχουν επίσης μειωθεί δραματικά».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News