Τελευταίο «αντίο» στον Παναγιώτη Κονιδάκη, Διευθυντή διοικητικών υπηρεσιών του ΠΑΓΝΗ

Κρήτη
Τελευταίο «αντίο» στον Παναγιώτη Κονιδάκη, Διευθυντή διοικητικών υπηρεσιών του ΠΑΓΝΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το αποχαιρετιστήριο μήνυμα της Λένας Μπορμπουδάκη

Με πόνο ψυχής «αποχαιρέτησαν» σήμερα τον Παναγιώτη Κονιδάκη, Διοικητικό Διευθυντή του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Ηρακλείου, ο οποίος «έφυγε» ξαφνικά από την ζωή σε ηλικία 62 ετών.

Η νεκρώσιμη ακολουθία ήταν προγραμματισμένη να ψαλεί σήμερα Κυριακή, στις 11 το πρωί στο Νέο Κοιμητήριο Ηρακλείου.

Βαρύ το πένθος για την οικογένεια του Παναγιώτη Κονιδάκη, για το ΠΑΓΝΗ και ολόκληρη την «οικογένεια» της 7ης Υ.ΠΕ. Κρήτης καθώς "έσβησε" ξαφνικά ένας εξαίρετος επαγγελματίας, ένας ευγενικός άνθρωπος που υπηρετούσε τα καθήκοντά του με ευσυνειδησία και αποτελεσματικότητα, αφήνοντας τη σφραγίδα του ανεξίτηλη στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το πρωί του Σαββάτου, ο άτυχος άντρας ένιωσε αδιαθεσία ενώ βρισκόταν σε χωράφι στο Ηράκλειο και υπέστη πιθανότατα ανακοπή.

Αποχαιρετιστήρια μηνύματα έχουν καταλύσει τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τις τελευταίες ώρες.

Μεταξύ αυτών ξεχωρίζει και το προσωπικό αντίο της Διοικήτριας της 7ης ΥΠΕ Κρήτης κ. Λένας Μπορμπουδάκη:

«Καλό ταξίδι Παναγιώτη

Ήσουν πάντα ιδιαίτερα αγαπητός και δραστήριος και η απώλειά σου κάνει φτωχότερο το νοσοκομείο μας.

Ευγενικός άνθρωπος, εξαίρετος επαγγελματίας, Παναγιώτη μας υπηρετούσες τα καθήκοντά σου με ευσυνειδησία και αποτελεσματικότητα. Σε ευχαριστώ για τη συνεργασία μας τότε στο ΠαΓΝΗ μα και τώρα... Θα σε θυμάμαι πάντα με αγάπη και σεβασμό.

Θα είμαστε δίπλα στη Ρένα σου και στα παιδιά σου».

Συντετριμμένος και ο Υποδιοικητής του ΠΑΓΝΗ κ. Στέλιος Κτενιαδάκης σε ανάρτηση του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook αναφέρει:

Άψογος συνεργάτης, ευγενικός χαρακτήρας, άοκνος δουλευτης. Τεράστιο το κενό που αφήνει πίσω του. Ανεξίτηλη η σφραγιδα του σε ολα αυτα τα χρονια. Το Νοσοκομείο και εμείς ξεχωριστά χάνουμε ένα υπέροχο άνθρωπο. Έφυγες ξαφνικά και πολύ νωρίς και αφήσαμε τόσα στη μέση. Καλό σου ταξίδι φίλε μου. Πάντα χαμογελαστός θα είσαι στο μυαλό μας.

Για το θάνατό του ανακοίνωση εξέδωσε και η 7η ΥΠΕ:

Σύσσωμη η οικογένεια της 7ης Υ.ΠΕ. Κρήτης αποχαιρετά συγκλονισμένη ένα εξαίρετο μέλος της, τον Παναγιώτη Κονιδάκη, Διοικητικό Διευθυντή του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Ηρακλείου.

Η Διοίκηση της 7ης Υ.ΠΕ. Κρήτης εκφράζει τα ακόλουθα: «Αποχαιρετάμε τον Παναγιώτη Κονιδάκη έναν ιδιαίτερα αγαπητό και δραστήριο άνθρωπο που η απώλειά του κάνει φτωχότερο το νοσοκομείο μας. Ευγενικός άνθρωπος, εξαίρετος επαγγελματίας, ο Παναγιώτης υπηρετούσε τα καθήκοντά του με ευσυνειδησία και αποτελεσματικότητα. Αφήνει τη σφραγίδα του ανεξίτηλη στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου και ολόκληρη η οικογένεια της 7ης Υ.ΠΕ. Κρήτης θα τον θυμάται με αγάπη και σεβασμό. Ευχόμαστε όλοι από καρδιάς θερμά συλλυπητήρια στη σύζυγο του Ρένα, στα παιδιά του Αντώνη και Κατερίνα και στους οικείους του».

Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ αλλά για τον άτυχο άντρα ήταν δυστυχώς αργά.

Όπως τόνισε ο πρόεδρος των εργαζομένων του ΠΑΓΝΗ Δημήτρης Βρύσαλης «οι εργαζόμενοι είναι συγκλονισμένοι. Ήταν επι σειρά ετών διευθυντής διοικητικών υπηρεσιών, τον συναντούσα στις συνεδριάσεις και ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στους εργαζομένους. Εκ μέρους όλων εργαζομένων θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News