Αναβολή στη δίκη του 54χρονου γυμναστή - Για «ανυπόστατη κατηγορία» μιλά ο δικηγόρος του

Ηράκλειο
Αναβολή στη δίκη του 54χρονου γυμναστή - Για «ανυπόστατη κατηγορία» μιλά ο δικηγόρος του

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πήρε αναβολή προκειμένου να ολοκληρωθεί η έρευνα

Αναβολή έλαβε η δίκη του 54χρονου γυμναστή, η οποία επρόκειτο να εκδικαστεί σήμερα, Πέμπτη.

Πρόκειται για την υπόθεση του 54χρονου γυμναστή, ο οποίος, τη Δευτέρα 6 Ιουλίου οδηγήθηκε την Δευτέρα ενώπιον του Αυτόφωρου Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Ηρακλείου για να δικαστεί, κατηγορούμενος για κατοχή υλικού παιδικής πορνογραφίας.

Η Ειδικότερα, η υπόθεση, τελικά, θα εκδικαστεί την Πέμπτη 23 Ιουλίου, προκείμενου να έχει ολοκληρωθεί η έρευνα της αστυνομίας και η Δικαιοσύνη να έχει πλήρη εικόνα, αναφορικά με το περιστατικό, όπως ζήτησε ο συνήγορος υπεράσπισης του 54χρονου, κ. Γιώργος Στειακάκης.

Όπως ανέφερε, πάντως, ο κ. Στειακάκης, πρόκειται για μία ανυπόστατη κατηγορία εις βάρος του 54χρονου, καθώς το φωτογραφικό υλικό που κατέχει, συνολικά, ο εντολέας του δεν εμπίπτει σε καμία κατηγορία πορνογραφίας, πόσω δε μάλλον παιδικής πορνογραφίας.

Πως ξεκίνησαν όλα

Υπενθυμίζεται ότι όλα ξεκίνησαν την Κυριακή, όταν ο 54χρονος γυμναστής, ο οποίος είναι και ερασιτέχνης φωτογράφος, φωτογράφιζε προς την κατεύθυνση όπου υπήρχαν παιδιά, σε παραλία του δήμου Μαλεβιζίου.

Μια μητέρα τον αντιλήφθηκε και φέρεται να ζήτησε τον λόγο από τον άνδρα. Ο γυμναστής διέγραψε αυτοβούλως τις φωτογραφίες που φέρεται να είχε τραβήξει και τελικά συνελήφθη για «έργω εξύβριση».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News