Οι Γ. Γραμματείς Τοπικής Αυτοδιοίκησης στο Ηράκλειο

Ηράκλειο
Οι Γ. Γραμματείς Τοπικής Αυτοδιοίκησης στο Ηράκλειο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η συνάντηση θα περιλαμβάνει θέματα που απασχολούν τον κλάδο στο Ηράκλειο το τελευταίο διάστημα

Συνάντηση των Γενικών Γραμματέων Τοπικής Αυτοδιοίκηση της Κρήτης θα πραγματοποιηθεί αύριο Πέμπτη 9 Ιουλίου στην αίθουσα εκδηλώσεων της Βικελαίας Δημοτικής Βιβλιοθήκης.

Συγκεκριμένα στο επίκεντρο της συνάντηση θα είναι τα θέματα του Εσωτερικού Ελέγχου στου Δήμους, το πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης», Αναπτυξιακοί Οργανισμοί Τοπικής Αυτοδιοίκησης και η απορρόφηση τρέχοντος ΕΣΠΑ 2014-2020.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Συνάντηση εργασίας των Γενικών Γραμματέων Τοπικής Αυτοδιοίκησης της Κρήτης παρουσία και του προέδρου της Πανελλήνιας Ένωσης Μιχάλη Χρηστάκη, θα πραγματοποιηθεί αύριο, Πέμπτη 9/7/2020 και ώρα 12:00 στην αίθουσα εκδηλώσεων (2ος όροφος) της Βικελαίας Δημοτικής Βιβλιοθήκης (Λιοντάρια).

Στη συνάντηση σύντομο χαιρετισμό θα απευθύνει ο Δήμαρχος Ηρακλείου Βασίλης Λαμπρινός ενώ θα παραβρεθούν ο Εκτελεστικός Γραμματέας της Περιφέρειας Κρήτης κ. Νίκος Ραπτάκης και το στέλεχος της Διαχειριστικής Αρχής κ. Γιάννης Μπαλαντινάκης.

Η ατζέντα της συνάντησης θα περιλαμβάνει θέματα που απασχολούν ιδιαίτερα τον κλάδο το τελευταίο χρονικό διάστημα. Πρόκειται για:

-Εσωτερικός Έλεγχος στους Δήμους

-Πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης»

-Αναπτυξιακοί Οργανισμοί Τοπικής Αυτοδιοίκησης

-Απορρόφηση τρέχοντος ΕΣΠΑ 2014-2020»

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News