Βενιζέλειο: Η απάντηση στην καταγγελία για «παράνομη αντικατάσταση» του Όθωνα Φραϊδάκη

Ηράκλειο
Βενιζέλειο: Η απάντηση στην καταγγελία για «παράνομη αντικατάσταση» του Όθωνα Φραϊδάκη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πως απαντά η διοίκηση στις καταγγελίες

Aπάντηση στην καταγγελία του Όθωνα Φραϊδάκη που έκανε λόγο για «παράνομη» και «σίγουρα κομματική» απόφαση σε βάρος του, έδωσε ο διοικητής του Βενιζελείου Κώστας Τερζάκης. Αναφερόμενος στην καταγγελία για παράνομη αντικατάσταση του κ. Φραϊδάκη από τη θέση του διευθυντή του ΤΕΠ Βενιζελείου ο κ.Τερζάκης έκανε λόγο για προσωρινή τοποθέτηση προϊσταμένου.

Αναλυτικά σύμφωνα με την ανακοίνωση του διοικητή του Βενιζέλειου νοσοκομείου κ. Τερζάκη σχετικά με επιστολή του διευθυντή του ΤΕΠ Βενιζελείου :

«Το Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του ΓΝ «Βενιζέλειο-Πανάνειο», καλύπτει τον πληθυσμό της Κρήτης και των νήσων του Νοτίου Αιγαίου καθώς και τον πληθυσμό της τουριστικής περιόδου. Παρέχει περίθαλψη σε επείγουσα βάση στους πολίτες στηριζόμενη σε υψηλής ποιότητας παρεχόμενες υπηρεσίες .

Είναι στελεχωμένο από έμπειρο ιατρικό, νοσηλευτικό και λοιπό προσωπικό που διαθέτει υψηλές επαγγελματικές δεξιότητες. Η Διοίκηση του Νοσοκομείου με γνώμονα την εύρυθμη λειτουργία του Τμήματος αυτού, λαμβάνοντας υπόψη τη στελέχωση του σε ιατρικό προσωπικό και τα προσόντα τους σύμφωνα με το βαθμό και την ειδικότητα τους , τοποθέτησε προσωρινό Προϊστάμενο ΤΕΠ ιατρό που διορίσΘηκε με βαθμό Διευθυντή επί θητεία στο ΤΕΠ Γ.Ν «Βενιζέλειο-Πανάνειο».

Στην παροχή δημόσιας υγείας δεν χωρούν σκοπιμότητες και κομματικές διακρίσεις».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News