Απολογείται ο γυμναστής για κατοχή υλικού παιδικής πορνογραφίας

Ηράκλειο
Απολογείται ο γυμναστής για κατοχή υλικού παιδικής πορνογραφίας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Την Πέμπτη ενώπιον του Αυτόφωρου Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Ηρακλείου

Την Πέμπτη 8/7 αναμένεται να δικαστεί ο 54χρονος άνδρας που συνελήφθη προ ημερών μετά από καταγγελία μιας μητέρας ότι φωτογράφιζε παιδιά σε παραλία, στην ευρύτερη περιοχή του Ηρακλείου.

Ο γυμναστής οδηγήθηκε την Δευτέρα ενώπιον του Αυτόφωρου Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Ηρακλείου για να δικαστεί, ωστόσο, μετά την αναβολή που έλαβε, αφέθηκε ελεύθερος.

Σημειώνεται ότι ο κατηγορούμενος αρνείται την οποιαδήποτε κατηγορία.

Πριν από λίγα 24ωρα, μια μητέρα αντιλήφθηκε ότι ο 54χρονος φωτογράφιζε προς την κατεύθυνση όπου υπήρχαν παιδιά, σε παραλία του δήμου Μαλεβιζίου.

Η γυναίκα φέρεται να ζήτησε τον λόγο από τον άνδρα. Ο γυμναστής διέγραψε αυτοβούλως τις φωτογραφίες που φέρεται να είχε τραβήξει και τελικά συνελήφθη για «έργω εξύβριση».

Τελικά, ο εισαγγελέας Υπηρεσίας άσκησε σε βάρος του 54χρονου ποινική δίωξη για κατοχή υλικού παιδικής πορνογραφίας.

Ωστόσο, από πηγές που προέρχονται από την πλευρά του κατηγορούμενου αναφέρεται ότι σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται για περιεχόμενο που να σχετίζεται με μια τέτοια κατηγορία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 54χρονος, που υποστηρίζει ότι είναι αθώος, ισχυρίζεται ότι είναι λάτρης της φωτογραφίας, κι ότι έχει εκδώσει και φωτογραφικά λευκώματα. Επισημαίνεται, πάντως, ότι στο σπίτι του 54χρονου εντοπίστηκε φωτογραφικό υλικό, το οποίο διερευνάται από τις Αρχές.

Ο κατηγορούμενος οδηγήθηκε χθες στο Δικαστικό Μέγαρο Ηρακλείου και στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείου, μαζί με τον συνήγορο υπεράσπισής του. Ο 54χρονος ζήτησε κι έλαβε τριήμερη αναβολή. Έτσι, η υπόθεση αναμένεται να εκδικαστεί Πέμπτη.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News