2 τουρίστριες με Covid - 19 , Αρνητικά τα αποτελέσματα στην φίλη της 20χρονης

Ηράκλειο
2 τουρίστριες με Covid - 19 , Αρνητικά τα αποτελέσματα στην φίλη της 20χρονης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Παραμένουν στο ξενοδοχείο καραντίνας

Δύο κρούσματα κορωνοϊού φιλοξενούνται στο ξενοδοχείο covid της Χερσονήσου καθώς πέρα από την τουρίστρια που οδηγήθηκε πρώτη στο χώρο, στη μονάδα φιλοξενείται και μια Γερμανίδα. Τα αποτελέσματα στα οποία υποβλήθηκε η φίλη της είναι αρνητικά.

Σύμφωνα με το δήμαρχο Χερσονήσουν Γιάννη Σέγκο «η πληροφόρηση που έχω είναι ότι τα αποτελέσματα στο τεστ που υποβλήθηκε η τουρίστρια είναι αρνητικά. Γι' αυτό η κοπέλα οδηγήθηκε σε δικό της δωμάτιο.  Έτσι έχουμε συνολικά δύο κρούσματα κορωνοϊού στο ξενοδοχείο covid της Χερσονήσου».

Μάλιστα ήδη κινούνται οι διαδικασίες για να προστεθεί και ένα τρίτο ξενοδοχείο στη Χερσόνησο ώστε να ανταποκριθεί η περιοχή σε τυχόν περιστατικά που μπορεί να προκύψουν στη διάρκεια του καλοκαιριού.

Υπενθυμίζεται ότι καθημερινά μόνο αεροδρόμιο "Νίκος Καζαντζάκης" Ηρακελείου οι τούρίστες υποβάλλονται σε 825 τεστ. Τη διαδικασία ενημέρωσης των τουριστών που εντοπίζονται θετικοί στον ιό έχει αναλάβει η Πολιτική Προστασία και μόλις το τεστ δείξει ότι είναι θετικοί στον ιό οι ξένοι επισκέπτες μεταφέρονται με τη βοήεθια του ΕΚΑΒ σε ξενοδοχεία COVID. Όταν αυτό κρίνεται απαραίτητο το ξενοδοχείο εντοπίζεται με τη βοήθεια της αστυνομίας και οι τουρίστες παραμένουν για όσο χρειαστεί σε καραντίνα.

Διαβάστε ΕΔΩ όλες τις ειδήσεις για τον κορωνοϊό.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News